Top 5 mașini cu care să-ți sperii pasagerii de Halloween

Mercedes-AMG GT S Halloween (1)

Halloween se apropie cu pași repezi. Dacă v-ați săturat de dovleci, fantome și zombie, avem alternativa. Iată top 5 mașini cu care poți să-ți sperii pasagerii, dar și pe cei din jur.

5.Rolls-Royce Ghost

Rolls-Royce Ghost
Foto: Adrian Cobzașu

La bordul lui Rolls-Royce Ghost urci de parcă ai intra într-un castel bântuit. Limuzina intimidantă, cu motor V12 de 6.6 litri și 570 de cai putere, are nevoie de numai cinci secunde pentru a bântui (pardon, fugi!) de la 0 la 100 km/h. Ești VIP și ești fantomă, două într-una, la volanul sau pe bancheta din spate a lui Ghost.

4.Mercedes-AMG GT S

Mercedes-AMG GT S Halloween (2)

Prezentat în septembrie 2014, la Salonul Auto de la Paris, Mercedes-AMG GT este părintele noii game AMG. În versiune S, coupe-ul se laudă cu 510 cai putere și o cursă de la 0 la 100 km/h în doar 3,9 secunde. Puneți-vă centura de siguranță că racheta construită la Affalterbach se pregătește de decolare!

3. Mazda MX-5

Mazda MX-5 RF 5

Pare atât de firavă. Atât de suavă. Și e de speriat tocmai pentru că nu te aștepți să plece de pe loc ca o ghiulea. Mazda MX-5 ajunge de la 0 la 100 km/h în 6,7 secunde. Da, nimic impresionant față de ceilalți rivali, dar trebuie să ții cont că Miata cântărește puțin peste o tonă. Este un ghepard cu înfățișare de căprioară.

2.Porsche 911 GT2 RS

Porsche Halloween

Porsche 911 are reputația unei bestii, iar în versiune GT2 RS, întinde pe circuit 700 de cai putere dezvoltați de motorul său twin-turbo cu șase cilindri în linie. 2,7 secunde de la 0 la 100 km/h sunt cifrele înspăimântătoare, de care te sfătuim să abuzezi doar dacă vrei să scapi de iubita ta.

1.Dodge Challenger SRT Demon

Dodge Challenger SRT Demon New York

Venită direct din iad, este cea mai rapidă mașină de serie, cu un nume terifiant. La plecarea de pe loc, puntea din față se ridică. O rachetă pe roți, care provoacă groază. 840 de cai putere propulsează dracul ăsta pe roți de la 0 la 100 km/h în doar 2,3 secunde.

Recomandare: nu o urcați pe bunica la bord. Asta dacă nu vreți să ajungeți la urgență.

Așa că… trick or treat?

Adaugati comentariu