Black Friday – Oferte de mașini pentru fete

Black Friday

Fetelor, ni se pregătește ceva! Black Friday aduce reduceri la haine, cosmetice, electrocasnice, dar și mașini. Așa că dacă aveați planuri, acum e momentul să acționați pentru că BF aduce discount-uri de până la 50%.

Anul trecut valoarea mașinilor scoase la vânzare de Black Friday a atins suma de 6,9 milioane de euro. Specialiștii estimează că se vor atinge cifre asemănătoare anul acesta. Vom actualiza materialul imediat ce găsim ceva interesant pentru voi! Haideți să vedem oferte auto pentru fete. Vom actualiza materialul imediat ce găsim ceva interesant pentru voi!

Un Land Rover Evoque, unul dintre SUV-urile preferate de fete, vine cu o reducere de 2.000 de euro pe site-ul Leasing Automobile. 31.990 de euro este prețul la ofertă și automobilul poate ajunge gratuit în orice colț al țării. Mașina cu motor diesel de 2.0 litri, tracțiune integrală și transmisie automată a rulat pe o distanță de 53.000 de kilometri.

LeasingAutomobile Range Rover Evoque

Un Audi A3 Sportback este oferit de DasWeltAuto cu un preț redus de la 16.490 de euro la 14.990 de euro. Cu aproape 100.000 de kilometri, cu propulsie diesel și 150 de cai, transmie automată DSG și tracțiune față, hatchback-ul premium vine și cu o serie interesantă de dotări de confort și siguranță.

DasWeltAuto Audi 2

eMAG vinde și anul acesta mașini și a anunțat deja câteva brand-uri pe care le va avea pe listă. Dacă vreți supercar-ul hibrid BMW i8, doamnelor, stați cu ochii pe eMAG. Pe lista retailer-ului se mai află și modele MINI, perfecte pentru fetele active, care își doresc o mașină cu personalitate.

MINI Cooper Cabrio S Facelift (5)

Campania Autovit include aproximativ 300 de mașini. Site-ul numără orele până când va demara în cursa ofertelor și promite o mare dezvăluire. Suntem și noi pe fază ca să vă aducem cele mai interesante oferte.

Autovit

Noul BMW Seria 3, prezentat în această toamnă la Paris, este la ofertă la – țineți-vă bine – Altex, cu un preț special de 147.650 de lei. BMW Seria 1 și BMW X1 sunt și ele pe listă. Așa că dacă sunteți în căutare de frigider, poate faceți rost și de o mașină premium!

BMW Altex Black Friday

 

Adaugati comentariu