„M-am bucurat când am scăpat de fostul!” Gândurile unei mașini de vânzare

LIA mașini de vânzare

Site-urile de vânzări auto sunt pline de anunțuri seci, în care se anunță anul fabricației, numărul de kilometri parcurși și data ultimei revizii și promisiunea că mașina nu bocăne, nu troncăne. Dar uneori apar anunțuri care aproape te conving să-ți iei o mașină, chiar dacă n-ai nevoie de ea.

O posesoare de Opel Astra GTC o vinde pe “LIA”. Cine este “LIA”? Își spune chiar ea povestea:

“M-a luat mama de frumoasă dar nu știa câte pătimisem până să mă ia. N-am avut gură să-i spun câte opriri cu turbina încinsă am avut și că galeria mea de admisie era pe ducă. Dar m-am bucurat să scap de fostul! Ei și iată-mă în casă nouă, îngrijită și bibilită.”

Pasionată de condus, posesoarea a fost, de fapt, salvatoarea. A strâns bani de reparații majore, așa că LIA s-a ales cu o turbină recondiționată, cu o galerie nouă și cu suflul tuturor celor 150 de cai putere ai săi, chiar și acum la aproape 200.000 de kilometri.

“După ce m-a făcut bine bine de tot, am început să ne plimbăm, la munte.. că acolo sunt viraje multe. I-a plăcut cum stau pe drum, cum ies în depășire și-i mai plăcea și că o țineam bine în scaun. Îi place mamei să mă conducă”, este povestea spusă de LIA, care este născută în 2006, este Euro 4 și este… rockeriță. Povestea este integral pe OLX. Tot acolo vedeți și ce interior interesant are!

 

 

Adaugati comentariu