Cum poți avea un Fiat 500 de la Lidl, cu 89 de euro pe lună

Leasing Lidl Fiat 500

Te duci la supermarket să cumperi brânză și te întorci acasă cu un Fiat 500. Se poate întâmpla dacă îți faci cumpărăturile la Lidl. Lanțul de magazine oferă acum și servicii de leasing auto.

Compania promite un contract gata în 15 minute și pleci acasă cu un Fiat 500. Micuțul 500, care a venit pe lume în urmă cu mai bine de 60 de ani, și-a păstrat, de-a lungul timpului, natura practică în orașele ultra-aglomerate, fiind astfel ideal și pentru București.

Top 5 mașini care au marcat era lui Sergio Marchionne

O astfel de mini-mașină este oferită de Lidl cu o rată de 89 de euro pe lună, deci puțin peste 400 de lei la noi, iar automobilul trebuie achitat în cel mult 48 de luni. Cei care preferă să achite în 36 de luni, vor plăti lunar 94 de euro, iar cei care anticipează că vor termina de plătit în 24 de luni – 99 de euro. Prețul include eventualele reparații în garanție, costurile de înmatriculare și de livrare.

Mașina poate fi comandată și pe internet, iar cel care o alege are libertatea de a selecta perioada de leasing, culoarea și numărul anual de kilometri pe care estimează că îi va parcurge.

Chuck Norris, super-erou într-o reclamă la Fiat

Mașina inclusă în oferta Lidl are nivel de echipare Pop Star și motor de 1,2 litri pe benzină, care asigură 69 de cai putere, cuplat la o transmisie manuală. Șoferul este răsfățat cu un volan din piele și cu sistem multimedia redat pe un ecran tactil.

Oferta se adresează clienților din Germania, dar ar putea ajunge rapid și în România, în condiții asemănătoare. Prin comparație, un Fiat 500 oferit în leasing de o altă companie vine cu un cost lunar de 120 de euro pentru o perioadă de leasing de 48 de luni.

Sursă: autobild.de

Adaugati comentariu