Paris 2018 – Noul BMW Seria 3 bate cu pumnul în masă

Noul BMW Seria 3

Noul BMW Seria 3 – Informații complete și galerie foto. Cu 40 de ani de experiență în domeniul limuzinelor sportive premium de clasă medie, Seria 3 vine să bată cu pumnul în masă. Este acum mai dinamic, mai agil, mai eficient și ultra-tehnologizat Seria 3 construit vreodată, promite BMW.

Peste 15 milioane de clienți a cucerit BMW Seria 3 de-a lungul celor patru decenii în care s-a aflat pe piață. BMW aplică la noul model tot ce a învățat în motorsport și speră că cea de-a șaptea generație a limuzinei va produce o nouă revoluție în segment.

Noul BMW Seria 3

Linii angulare, desenate de mâini sigure, conturează noul Seria 3, care este cu 76 de milimetri mai lung ca predecesorul său (4.709 mm), cu 16 milimetri mai lat (1.827 mm) și cu un centimetru mai înalt (1.442 mm), dar are și un ampatament mai mare cu 41 milimetri, (2.851 mm), ceea ce se traduce prin spațiu interior mai generos.

Partea frontală este dominată de grila mare, flancată de faruri Full-LED (standard) sau Adaptive LED cu tehnologie BMW Laserlight (opțional), care pot acționa pe o rază de 530 de metri, cu semnătură luminoasă nouă.

Din profil, atrag atenția nervurile care se întind de la un capăt la altul al noului model. Fanii Seriei 3 vor fi surprinși să vadă acum celebrul Hofmeister kink integrat în montantul spate. Partea posterioară este individualizată de linii orizontale, subțiri, de stopuri LED cu tentă și de proporții robuste.

Noul concept de imagine își continua liniile bine definite și la interiorul cu suprafețe clare, care dau senzația de spațiu aerisit. Noul instrumentar de bord, consola centrală dispusă vertical și finisajele accentuează atmosfera sportivă. Și dispunerea butoanelor pentru controlul climatizării, și ecranele aflate la bord oferă ergonomia tipică automobilelor BMW.

Noul BMW Seria 3

Lângă volanul sport, se află panoul de control al luminii, în timp ce butonul start/stop a fost mutat în consola centrală. Selectorul pentru schimbarea treptelor, aflat lângă controller-ul iDrive, a primit un design nou. Se regăsesc tot acolo butoanele pentru […]

Adaugati comentariu