Supermașini pentru supereroii lui Stan Lee. Creatorul de supereroi s-a stins din viață

Stan Lee

Părintele supereroilor Marvel, Stan Lee, s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani. El este cel care i-a adus pe marile ecrane pe Spider-Man, Thor, X-Men, Avengers. Salvatorii săi au avut, în misiunile lor de salvare a planetei, parteneri motorizați de nădejde.

Iată care sunt mașinile celebre din filmele lui Stan Lee, creatorul de supereroi:

Sexy-spionul Natasha Romanoff, interpretat de Scarlett Johansson, conduce un Corvette Stingray în Captain America – The Winter Soldier. “Văduva neagră” a apărut în cinematografe la volanul superarului American în 2014.

Captain America - The Winter Soldier - Natasha Romanoff, Corvette Stingray

Anul trecut, limuzina Audi A8 a debutat nu la un salon auto, ci într-un film. A fost mașina cu funcții avansate de rulare autonomă, pe care tânărul Peter Parker a dat examenul, pentru că da, și supereroii au nevoie de permis de conducere.

Audi Spiderman Stan Lee

În “Iron Man 2” din 2010, Tony Stark, personajul interpretat de Robert Downey Junior, se dă mare cu un Audi R8 Spyder. Cu siguranță, nici Spider Man nu ar fi refuzat Spyder-ul german. Dar pe plăcuța de înmatriculare scrie Spark 11. În film, mașina apare în garajul supereroului, alături de alte automobile impresionante.

Iron Man Audi Stan Lee

Citește și:

Fiecare super-erou cu mașina lui. Iron Man construiește Hyundai Kona

Acura NXS și-a făcut apariția în „The Avengers” din 2012. Mașina, în versiune Roadster, a intrat în producție abia în 2016. Iron Man a fost primul care a condus roadster-ul nipon. La acea vreme, modelul era destinat exclusiv marilor ecrane.

Acura The Avengers 2012 Stan Lee

Un Lamborghini Huracan este mașina lui Stephen Strange în producția “Doctor Strange” din 2016. Benedict Cumberbatch s-a bucurat de bolidul în nuanța Grigio Lynx cu 610 cai putere dezvoltați de motorul V10 de 5.2 litri.

Doctor Strange Lamborghini Huracan

Adaugati comentariu