Top 5 cele mai frumoase culori din industria auto

Top 5 cele mai frumoase culori

Ce culoare ați bifat din gama disponibilă atunci când v-ați ales mașina? Un roșu strălucitor? Un gri pe care să nu se vadă mizeria? Un negru sobru și elegat? Noi am ales cele mai frumoase culori de mașini:

5.Lizard Green – Porsche 911 GT3 RS

Lizard Green a fost concepută anume pentru Porsche 911 GT3 RS de către Barbara Sika și Daniela Milošević. “Mașina asta forțează lmitele a ceea ce este posibil din punct de vedere tehnic, așa că avea nevoie de o culoare îndrăzneață”, explică Sika.

Porsche 911 GT3 RS

Designerii consider că Green Lizard este o culoare extrovertită, expresie a naturii sportive și a agilității modelului, fiind siguri că nu poți trece neobservat cu mașina vopsită astfel.

4.Mercedes-AMG – Solarbeam Yellow

Solarbeam Yellow a venit pe lume odată cu Mercedes-AMG GT în septembrie 2014. Ulterior, galbenul solar a fost preluat de toți membrii familiei AMG, mai puțin de limuzina cu patru uși, AMG GT 4-door Coupe, rival pentru Porsche Panamera.

Mercedes-AMG GT Solarbeam

8.687 de euro costă această culoare în gama AMG. Mai mult, ediția Crazy Colors a Clasei G de la Mercedes are pe listă și Solarbeam-ul strălucitor.

3.Atacama Orange – Dacia Duster

Puteți să ne acuzați că suntem doar patrioți, nu și sinceri, dar Atacama Orange chiar merită să ajungă în top. Portocaliul și-a făcut apariția în gama Renault Captur în primăvara anului 2017, alături de Ocean Blue, odată cu prezentarea versiunii facelift a SUV-ului de clasă mică.

Atacama Orange Duster

Nuanța a fost preluată imediat de noul Duster, prezentat în toamna aceluiași an. 300 de euro trebuie să plătească cel care alege un Duster portocaliu.

2.BMW – Snapper rocks

Arată mereu altfel. Depinde de razele soarelui, de unghiul din care privești, de liniile mașinii. Snapper Rocks Blue combină albastru și verde și misiunea ei este să magnetizeze.

BMW Snapper Rocks blue metallic

Culoarea și-a făcut debutul odată cu Seria 4 facelift. 922 de euro costă Snapper Rocks Blue, iar în realitate este mult peste ceea ce pot oferi fotografiile. Dacă am fi putut, am fi pus două culori pe locul 1.

1.Mazda – Soul Red Crystal

Nu orice roșu e fascinant. Iar Mazda avea de gând să-l facă pe cel mai cel. Pentru asta, trebuia să reiventeze modul în care mașinile erai vopsite. Noua procedură se numește “takuminuri” și înseamnă “colorare artizanală”.

Mazda3 Soul Red Crystal

Soul Red Crystal a venit pe lume în 2016, pentru a produce umbre nemaivăzute până atunci pe formele mașinilor care urmează filosofia de design KODO. 670 de euro costă nuanța spectaculoasă în gama Mazda.

Adaugati comentariu