De câte cămile este nevoie pentru a scoate o Lada Niva din zăpadă?

Lada Niva

De câte cămile este nevoie pentru a scoate o Lada Niva din zăpadă? De una singură, se pare. Sună a banc, nu-i așa? Ei bine, este cât se poate de real. S-a întâmplat în Rusia.

Un video cu o cămilă tractând o Lada Niva prin zăpadă a devenit viral pe internet. Prezența cămilei în orașul acoperit de zăpadă este cu atât mai surprinzătoare cu cât aceste mamifere sunt obișnuite cu altfel de climă.

De la ruși vin fetele frumoase! Are Lada cele mai reușite fane? Vezi GALERIE FOTO!

Pe un drum pe care zăpadă pare înaltă cam cât mașinile, aflat în apropierea orașului Saratov, zeci de vehicule au rămas blocate în nămeți, iar proprietarii lor au cerut ajutorul autorităților. Acestea au fost în schimb, extrem de ocupate cu salvarea localnicilor cu probleme de sănătate din zonă și nu au avut echipamente disponibile pentru a sări și în ajutorul șoferilor. Astfel că oamenii s-au descurcat cum au putut.

Au adus o cămilă și au tractat o Lada Niva până au scos-o din impas. Animalul extrem de docil, echipat cu tracțiune integrală, a dovedit că o cămilă-putere e mai tare ca toți cei 82 de cai putere ai mașinii care a primit recent motoare Euro 6.

 

Adaugati comentariu