Audi A1 va fi prezentat în curând cu Virtual Cockpit

Audi A1 Virtual Cockpit

Audi A1 va fi prezentat în Curând la Barcelona. Primul teaser, făcut public la o săptămână după prezentarea lui Q8, oferă informații prețioase în privința super mini-ului de la Ingolstadt. Mașina va primi sistemul Virtual Cockpit.

Noul A1 va veni exclusiv în versiune cu cinci uși, renunțând la versiunea cu trei. Primul teaser arată că super mini-ul va primi Virtual Cockpit și sistemul MMI Touch cu display integrat în bord, dar fără display-ul secundar cunoscute fanilor brand-ului de la noile A6, A7 și A8. Panoul de bord digital va fi, cel mai probabil, opțional.

Tot opționale vor fi și versiunile de personalizare, arătate subtil în teaser sub forma chenarului de culoare galben-verde care înconjoară aerisirile.

Așa cum arată primul teaser, modelul ar putea fi prezentat vara aceasta la Barcelona și nu este deloc o surpriză, pentru că producția modelului va fi mutată de la Bruxelles la uzina SEAT de la Martorell. Această măsură a fost luată pentru a face loc, în uzina din Belgia, modelelor e-tron și e-tron Sportback.

La baza lui A1 se va regăsi platforma MQB A0, pe care sunt construite și Volkswagen Polo și SEAT Ibiza, de la care va prelua și gama de motorizare. Motorul de 1.0 litru TSI cu 95 și 115 CP, unitatea de 1.5 litri TSI cu 150 CP și un propulsor 1.6 TDI se vor regăsi în portofoliul modelului. A1 va avea, în schimb, un ampatament mai lung, un ecartament mai mare și un portbagaj mai generos.

 

Adaugati comentariu