Așa arată mașina primită de Simona Halep după ce a devenit numărul 1 mondial

Simona Halep 2

Simona Halep va primi un Prosche 911 GTS Cabriolet, în valoare de 110.000 de euro, după ce a devenit numărul 1 mondial și s-a calificat la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Premiul motorizat face parte din parteneriatul pe care WTA îl are cu producătorul auto cu sediul la Stuttgart și semnat în primăvara trecută. Porsche este o companie puternic implicată în tenis, fiind sponsor principal al turneului de la Stuttgart de aproape 40 de ani. Câștigătorii competiției din Germania primesc un automobil produs de brand-ul german.

Simona Halep

Decapotabila lui Halep în versiune GTS se laudă cu 450 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde, atingând o viteză maximă de 312 km/h.

Nu este o premieră pentru sportiva din România, care s-a ales cu un Porsche 911 Carrera 4 Coupe în 2014 și cu un Panamera în 2015, primite de la reprezentanța din România. Jucătoarea de tenis a vândut una dintre mașini la finalul anului trecut. Nici de această dată, Simona nu va putea folosi însă mașina la evenimente oficiale, pentru că este imaginea unui altui mare producător auto, Mercedes-Benz.

Halep va fi cap de serie numărul 1 la Turneul Campioanelor de la Singapore, care debutează duminică.

 

 

Adaugati comentariu