BMW M5 va juca rol principal în “Mission: Impossible – Fallout” alături de Ethan Hunt, interpretat de Tom Cruise. Filmul va ajunge pe marile ecrane pe 27 iulie. BMW este partener al franșizei încă din 2011, odată cu “Ghost Protocol”.

Actori de renume ca Tom Cruise, Alec Baldwin, Henry Cavilla și Angela Bassett sunt vedetele noii serii “Mission: Impossible”, în care apare și noul BMW M5. Personajul principal Ethan Hunt se află într-o cursă contracronometru, după o misiune eșuată, iar M5 pare mașina ideală când timpul poate face diferența dintre viață și moarte.

BMW-M5-Mission-Impossible-5

Test BMW M5

Mașina este pusă în mișcare de un motor V8 de 4.4 litri cu tehnologie TwinPower Turbo, care dezvoltă 600 de cai putere. Tracțiunea integrală M xDrive și o serie de accesorii BMW M Performance fac din limuzina sportivă partenerul perfect într-o misiune ce pare, din nou, imposibilă.

Un BMW Seria 5 din 1986, o limuzină Seria 7 și o motocicletă BMW R nineT Scrambler, apar, de asemenea, în filmul de acțiune.

BMW-M5-Mission-Impossible-2

Tom Cruise poate fi văzut la ghidonul motocicletei efectuând manere îndrăznețe la viteze amețitoare, în timpul unei urmăriri pe străzile din Paris.

„BMW and «Mission: Impossible» se potrivesc perfect. Suntem mândri de parteneriatul de lungă durată cu Paramount Pictures şi că automobilele şi motocicletele noastre puternice au putut îmbunătăţi încă o dată această serie emblematică de filme. Pentru urmăririle palpitante, ai nevoie de automobile cu dinamică şi manevrabilitate impresionante”, a declarat Uwe Dreher, director de comunicare de brand BMW, BMW M, BMW i. „Acestea oferă scena ideală pentru cel mai dinamic atlet business al nostru: BMW M5.”

BMW-M5-Mission-Impossible-1