Simona Halep a primit un AMG decapotabil de Ziua Femeii!

Simona Halep

Există femei care ar da toate florile din lume pe o mașină! Simona Halep pare să fie una dintre ele! De 8 Martie, jucătoarea de tenis a primit în dar un Mercedes-AMG SL63. “La mulți ani, AMG!”, a scris Simona pe contul ei de Twitter, acolo unde a postat și fotografia în care apare alături de mașină.

Simona Halep s-a ales cu o mașină de peste 150.000 de euro de Ziua Femeii, în anul în care Mercedes-AMG împlinește 50 de ani de existență. Bolidul decapotabil i-a fost livrat în Statele Unite, acolo unde românca se pregătește pentru Indian Wells.

Mașina primită de jucătoarea de tenis în vârstă de 25 de ani, un Mercedes-AMG SL63 2017, ascunde sub capotă un motor V8 biturbo, cu 577 CP. Sunt cifre care propulsează roadster-ul de la 0 la 100 km/h în doar 4 secunde.

Numărul 4 mondial în clasamentul WTA, Simona a câștigat peste 12 milioane de euro din tenis până la această oră.

Simonei îi plac mașinile la fel de mult ca rachetele de tenis! În garajul de acasă o așteaptă cini automobile de lux, care costă împreună peste jumătate de milion de euro: un Mercedes-AMG GLE 450, un Mercedes-AMG CLS63, un Porsche 911 Carrera S primit cadou, un Porsche Panamera și un Range Rover.

Sursă foto: Twitter.

Adaugati comentariu