Se poartă imprimeul! Așa arată X2, mini-SUV-ul coupe de la BMW

BMW X2 (3)

O să fie foarte greu de ales! Apare încă un mini-SUV coupe premium. BMW X2 se va lua la trântă cu Audi Q2 și Range Rover Evoque. Bavarezii au publicat deja fotografii oficiale cu mașina pe care intenționează să o prezinte la Frankfurt. Dar micul X2 poartă un strat gros de camuflaj.

Mai este o lună până la Salonul Auto de la Frankfurt, dar BMW le dă deja indicii fanilor. X2-ul anticipat de conceptul cu același nume, expus anul trecut la Paris, se pregătește acum de o lansare în trombă, la Frankfurt. X2 va fi un X1 mai mare, dar urmând liniile de SUV coupe, deja familiare de la frații mai mari X4 și X6.

BMW X2 (4)

Camuflajul permite ghicirea unei siluete robuste, musculoase a SUV-ului coupe compact, cu linii care îl apropie mai degrabă de un break decât de un Sports Utility Vehicle veritabil.

BMW X2 va împrumuta versiunile mai puternice de motorizare din gama fratelui mai mic, X1. Așa că vom regăsi sub capota lui X2 unitatea de 2.0 litri cu 192, respectiv 231 CP. Gama diesel va cuprinde propulsorul de 2.0 litri cu 150, 190, respeciiv 231 CP. Transmisia automată cu opt rapoarte și tracțiunea integrală xDrive vor fi standard în cadrul gamei.

BMW X2 (7)

Construit pe platforma UKL2, X2 va vedea lumina zilei la uzina Regensburg din Germania, acolo unde este produs și X1.

Adaugati comentariu