El este puștiul răsfățat cu Ferrari îmbrăcat în Louis Vuitton

Ferrari Louis Vuitton

Ferrari a scos culoarea roz din gamă pentru că, pur și simplu, spun italienii, nu se potrivește cu brand-ul. Dar oare autocolantul cu logo-ul firmei Louis Vuitton se potrivește? Un puști din Dubai și-a îmbrăcat exoticul Ferrari F12 Berlinetta în folia cu însemnele exclusivistului brand.

La 15 ani, Rashed Belhasa nici nu are permis de conducere, dar a primit cadou un Ferrari F12 Berlinetta de la tatăl său, un magnat arab, care activează în Emirate, în domeniul construcțiilor, a cărui avere este evaluată la 2,1 miliarde de dolari. Așa că banii de hypercar sunt, de fapt, bani de buzunar pentru puștiul răsfățat al lui Ahmed Saif Belhasa. Rashed a ales galben pentru mașinăria primită cadou, dar când a văzut-o live, nu a mai fost mulțumit. Așa că a decis să-i aplice pe caroserie logo-ul casei Louis Vuitton.

De acum, tânărul Rashed se va plimba prin Dubai, în dreapta șoferului personal, în mașina roșie cu emblema celebrului brand francez. Nu va fi deloc greu de recunoscut. Extravagantul Rashed a postat deja filmul pe rețelele de socializare. Așa, ca să afle toată lumea că el are Ferrari Louis Vuitton. Sau poate nu chiar toată lumea. Până la ora actuală, filmul are aproape 2 milioane de vizualizări.

Adaugati comentariu