Record pentru Bugatti! A livrat 70 de unități Chiron în 2017!

Bugatti Chiron

S-a deschis șampania la Molsheim! Pe porțile uzinei din Franța au ieșit anul acesta 70 de unități Chiron și au ajuns în garajele norocoșilor clienți. Compania anunță că deja și-a atins ținta stabilită pentru anul acesta, cu 10 zile înainte de a trece în 2018.

Bugatti Chiron este propulsat de un motor W16 quad-turbo de 8.0 litri, care dezvoltă o putere impresionantă, de 1.479 cai putere. Sunt cifre care fac hypercar-ul să zboare de la 0 la 100 km/h în doar 2,4 secunde. Se oprește abia la 420 km/h, viteza maximă limitată electronic.

Bugatti Chiron

“Este un succes uriaș pentru întreaga echipă Bugatti, pentru că am reușit să ne atingem obiectivul de 70 de mașini vândute în primul an de producție. Le mulțumesc, pe această cale, tuturor furnizorilor care s-au implicat total pentru ca noi să reușim”, spune Wolfgang Durheimer, președintele companiei. “Este cu atât mai impresionant cu cât am reușit să reducem la minimum timpul de așteptare pentru o mașină nouă.”

Primele unități ale urmașului lui Veyron au ajuns la clienți în martie. Producția Chrion a fost limitată la 500 de bucăți cu un preț de . Bugatti anunță că 43% dintre comenzi au rămas în Europa, 26% au luat drumul Statelor Unite și al Canadei, iar 23% dintre ele au ajuns în Orientul Mijlociu. 8% au ajuns în regiunea Asia-Pacific. Proprietarii sunt acum mai săraci cu 2 milioane și jumătate de euro, dar mai bogați cu un hypercar!

 

Adaugati comentariu