Britanicii au decis: așa arată mașina perfectă!

mașina perfectă 2

Dacă ai putea să iei câte ceva de la fiecare, ca să construiești mașina perfectă, cum ar arăta aceasta? 2300 de britanici pasionați de mașini au răspuns unui astfel de sonddaj și iată ce a ieșit!

Caroseria a fost împrumutată de la primul super SUV al lumii, Lamborghinii Urus, prezentat luna trecută la Sant’Agata Bolognese. Mașina a primit jantele din aliaj de la Honda Civic Type R. Grila tipică Alfa Romeo, preluată probabil de la Giulia, este și ea acolo. Respondenții au bifat portierele cu profil agresiv de la Audi R8, spoiler-ul ultra-sportiv de la Gallardo și total neașteptat, evacuarea de la Hyundai i30. Avem faruri LED împrumutate de la BMW Seria 6 Gran Turismo, prezentat anul acesta la Frankfurt și nu putea să fie o mașină ideală fără să aibă și un logo. Așa că emblema Bentley a fost pe placul celor mai mulți dintre participanții la sondaj.

mașina perfectă

Mașina este vopsită în albastru electric, iar acoperișul este negru mat. La interior, cei care au fost chestionați au ales invariabil scaune încăzlite și alte câteva funcții de confort.

Sondajul a fost realizat de site-ul webuyanycar.com. “Conceptul final are, cu siguranță, o natură sportivă. Ne așteptam la o mașină cu două locuri să atragă atenția repondenților, la decapotabile și la vehicule ultra-performante să se dovedească mai populare. Astfel, formele ample și trăsăturile relativ convenționale au fost o surpriză și pentru noi”, spune șeful diviziei tehnice a paginii web, Richard Evans, care s-a ocupat de simularea digitală.

Adaugati comentariu