Nu ați împachetat cadourile de Crăciun? Nu intrați în panică, mai e timp! Vă aducem doi dintre cei mai rapizi oameni din lume ca să vă învețe cum să o faceți cât mai eficient.

Piloții de la Ferrari Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel au răspuns provocării anul trecut, chiar înainte de sărbători. Au primit hârtie de împachetat, bandă adezivă și câte o foarfecă, apoi au trecut la treabă. Fiecare a avut de împachetat câte un monopost Ferrari de jucărie. Proba s-a desfășurat contra cronometru.

Vettel a tăiat cu atenție hârtia pentru a potrivi ambalajul dimensiunilor cadoului. Raikkonen, în schimb, a trecut direct la ambalat și lipit. Răbdător, neamțul a făcut totul pas cu pas și, după 53 de secunde, cadoul lui a fost gata. Finlandezul și-a pierdut răbdarea, a mototolit hârtia și a tras banda adezivă în jurul întregului pachet. Cu toate acestea, a fost cu 10 secunde mai lent ca Vettel. Cam ca pe circuit în sezonul care tocmai s-a încheiat.

Sebastian Vettel a terminat campionatul de Formula 1 pe 2, în spatele campionului mondial Lewis Hamilton de la Mercedes. Kimi Raikkonen a fost nevoit să se mulțumească cu locul 4.

După ce ați aflat evoluția celor doi pe circuit și la împachetat cadouri, alegeți-vă pilotul model și treceți la împachetat!