RALUKA a condus la 14 ani. Cine a învățat-o?

Raluka este o prezență constantă atât pe micile ecrane, dar și la evenimente  și concerte. A caștigat marele premiu de la Asia Express, emisiune difuzată pe Antena 1, și a făcut o treabă excelentă și la pensiunea lui Nea Mărin de pe litoralul românesc, emisiune difuzată pe același post.

MISSAUTO: Care a fost prima mașină pe care ai condus-o? Îți mai amintești cum era?

RALUKA: Aveam un fel de dubiță a familiei, pe la 14 ani, Nissan, parcă. Mă învăța sora mea să conduc, abia așteptam să mergem într-o parcare ceva, să conduc pentru că nu aveam deloc răbdare. Mă descurcam destul de bine pentru un copil 14-15 ani. 🙂

MISSAUTO Cum ai ales mașina pe care o ai acum?

RALUKA:  Am ales o mașină care să fie încăpătoare, dar în același timp să mă pot mișca și în oraș cu ea . Am vrut să nu fie foarte mare, dar nici foarte mică.

MISSAUTO: Dacă ai avea buget nelimitat, ce mașină ai alege să conduci și de ce?

RALUKA: Mi se pune destul de des întrebarea asta și nu am niciodată răspuns pentru că nu sunt omul care să cheltuie bani mulți pe mașini. Îmi plac foarte tare Jeep-urile – Grand Cherokee, Rubicon mi se par mașini frumoase, dar destul de mari pentru oraș… îmi plac mai multe mașini dar atunci când vine momentul să schimb mașina nu știu niciodată ce să aleg. 

MISSAUTO: Te-ai vedea la volanul unui hypercar (Lamborghini, Ferrari etc.)?

RALUKA: Da, mă văd la volanul oricărei mașini pentru că îmi place foarte tare să conduc și cred că m-aș descurca destul de bine cu o mașină cu mulți cai.

MISSAUTO: Ai o anumită tehnică de parcare laterală? Dar de garare?  Care îți iese cel mai bine?

RALUKA: Imi ies toate parcarile de obicei, cele laterale îmi dădeau bătăi de cap când am luat permisul de conducere dar am învățat repede și asta. Nu am vreo tehnică anume… ma uit foarte atent în oglinzi . Asta ar fi o idee bună pentu toți șoferii.

MISSAUTO: Sunt șoferi care, în timp ce se află în blocaje rutiere, aleg să citească o carte, să-și verifice email-urile, să citească ziarul. Ce faci când ești blocată în traffic?

RALUKA: Hmm… nu m-am gândit niciodată să-mi iau vreo carte să citesc în mașină. Depinde de stare, de cât de tare mă grăbesc, mai tot timpul ascult muzică, cânt, fac instastory’s sau stau în liniște și încerc să mă relaxez.. asta dacă nu sunt într-o grabă mare. Daca sunt pe grabă atunci mă foiesc în continuu și mă agit, fără nicio rezolvare, bineînțeles.

MISSAUTO: Ce fel de muzică asculți în mașină? Dai muzica tare sau o preferi în surdină?

 RALUKA: Exact cum am spus mai sus, am momente când dau muzica tare , asta mai mult la drum lung … am momente când nu vreau muzică deloc, de exemplu cand termin seara câte o filmare și sunt obosită, închid radioul și nu se aude nici musca în mașină.

 

MISSAUTO: Ce ai mereu la îndemână în timp ce conduci?

RALUKA: Balsamul de buze.

MISSAUTO: Obișnuiești să claxonezi? Ce părere ai despre șoferii care claxonează excesiv?

RALUKA: Mă stresează atât de tare claxonatul excesiv, că îmi vine să le sparg geamurile. Claxonez și eu atunci când întâlnesc vreun nesimțit în trafic, genul de oameni care au impresia că e toată șoseaua a lor, blochează tot și nu au nici un stres, dar nu excesiv.

MISSAUTO: Ai luat amenzi? Daca da, pentru ce anuume?

RALUKA: Hmm… păi să-mi aduc aminte. Vă spun ultimele amenzi, am parcat neregulamentar, nu m-am încadrat din timp pe bandă… cred că astea sunt în ultimele. Nu am mai luat amenzi de mult, nici nu mai stiu.

Adaugati comentariu