Ce mașină conduce femeia cu cele mai lungi picioare din România, Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu SsangYong (2)

Roxana Ciuhulescu, diva cu cele mai lungi picioare din România, a devenit Brand Ambassador pentru SsangYong în România. Este doar primul pas din campania prin care WAE Ltd, importatorul SsangYoung în România, Ungaria, Cehia și Slovacia vrea să facă facă modelele sud-coreene ultra-populare și în țara noastră.

Roxana Ciuhulescu a ales un Ssang Yong Rexton cu tracțiune integrală, transmisie automată cu șapte rapoarte și nivel de echipare Premium. Posesor al tuturor categoriilor de permis, pilot certificat de elicoptere și vehicule de competiție 4×4, Roxana va fi de acum imaginea SsangYong.

Roxana Ciuhulescu SsangYong (3)

“Ma bucur mult ca SsangYong a revenit în forță pe piața din România. Constructorul coreean este un brand cu o istorie în spate, atât ca vehicule de stradă, cât și in sporturile cu motor. Mă leagă amintiri frumoase de SsangYong, în urmă cu doi ani am participat cu un SsangYong în Campionatul Național de Rally Raid”, povestește Roxana, convinsă că noul Rexton este mașina perfectă pentru familia sa numeroasă.

Citește și:

Interviu Roxana Ciuhulescu: Toate mașinile mele au avut suflet…

WAE Ltd aduce în România patru modele produse de SsangYong: SUV-ul de clasa D, Rexton, SUV-urile mici Tivoli și XLV și crossover-ul de clasă medie, Korando. Încă dou modele noi vor ajunge în țara noastră de anul viitor: noul Korando, dar și cel mai mare pick-up din România.

SsangYong Motor este cel mai vechi producător auto din Coreea de Sud, începându-și activitatea în 1954. Specializat in productie de vehicule 4×4 din 1974, SsangYong produce și comercializează doar modele SUV.

 

Adaugati comentariu