MAI ia măsuri după ce o polițistă a ajuns subiect de glumă pe internet

Polițistă

O fotografie cu o polițistă în vârstă a devenit virală pe internet, fiind însoțită de glume și jigniri la adresa femeii. “Poliția Română își face publicitate pe pagina lor cu fotomodele, dar în trafic te oprește asta” a fost descrierea care a însoțit fotografia distribuită de sute de useri în doar câteva zile.

Criticile au curs în valuri la adresa femeii care lucrează la Brigada Poliției Rutiere a Capitalei. Colegii acesteia i-au sărit în apărare și au explicat că doamna polițist a urmat, timp de șase ani, un tratament pentru a deveni mamă. Medicația a ajutat-o să rămână însărcinată, are acum o fiică, dar i-a dereglat metabolismul și i-a adus multe kilograme în plus.

Femeia în vârstă de 56 de ani, cu 27 de ani de experiență în domeniu, a aflat că a devenit subiect de glumă pe internet. Pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne a relatat reacția sa.

Polițista 2

“Joi dimineața, doamna Geta a intrat cu capul plecat în sediul Brigăzii Poliției Rutiere și a mers direct spre biroul comandantului.
Avea lacrimi în ochi și mergea precipitat.[…]

– Îmi cer scuze pentru că am stricat imaginea poliției rutiere. E numai greșeala mea! Să știți că eu am cerut să merg în acea misiune. Vă rog să nu fiți supărat pe mine!”

Comandantul a încercat inutil să o liniștească. A doua zi, un coleg a rugat-o să meargă în curtea brigăzii de poliție, pentru că acolo o așteaptă cineva. Toată tura era în curte pentru a o încuraja pe femeia care își saluta zilnic colegii cu “Bună dimineața, copii! Aveți nevoie de ceva?”

“Ne e dor de salutul dumneavoastră!”, i-au spus colegii polițiști. „De dumneavoastră avem nevoie!”, i-au răspuns aceștia și au făcut-o să plângă de emoție.

Femeia ar fi putut ieși la pensie, dar a ales să rămână activă și acceptă, în continuare, și misiuni în trafic.

Povestea redată pe Facebook a fost însoțită de concluzia: “Pentru noi, doamna Geta este o lecție. Pentru voi ce e?”

Săptămâna trecută, aceeași pagină de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne i-a răspuns cu umor unui șofer supărat că fusese amendat pentru că claxonase o fată pe stradă.

 

 

Adaugati comentariu