Jaguar extinde garanția de la 3 la 5 ani

Jaguar

Jaguar lansează o nouă garanție de cinci ani pentru întreaga gamă de autoturisme, inclusiv pentru modelul complet electric Jaguar I-PACE și toate modelele electrice mild sau plug-in hybrid.

Astfel, Jaguar este prima companie de autoturisme de lux care și-a extins perioada de garanție peste standardul de trei ani al industriei. Timp de cinci ani sau 150.000 km, producatorul va remedia complet gratuit orice defect de fabricație în conformitate cu reglementările garanției. Împreună cu serviciul InControl Remote, care optimizează asistența pentru defecțiuni și include apeluri de urgență automate și capacitatea de a interacționa de la distanță cu vehiculul de oriunde, Jaguar face viața mai ușoară atunci când contează cu adevărat.

Oferta de produse din segmentul luxului modern și experiența clienților se află la baza strategiei Jaguar Land Rover – Reimagine.

Garanția de 5 ani pentru toate noile modele reprezintă un pas important către excelența în experiența de service, oferind clienților Jaguar mai mult confort pe tot parcursul deținerii unui vehicul.

Garanția completă vine cu cinci ani de libertate și siguranță pentru flote și, deopotrivă, pentru persoanele fizice. Noul beneficiu oferă transparență în ceea ce privește costurile de service și de funcționare și consolidează valoarea portofoliului, deja convingătoare.

Producatorul preconizează un impact pozitiv al noii garanții de cinci ani asupra valorii reziduale a fiecărui vehicul din gamă, o veste bună pentru clienți, deoarece valorile reziduale ridicate se traduc în cele din urmă în rate de leasing lunare mai mici.

Garanția extinsă pentru autoturisme noi arată încrederea în calitatea și fiabilitatea Jaguar și are potențialul de a spori valoarea reziduală a modelelor Jaguar cu până la 2%”, a spus Ralf Sulzbach, Senior Project Manager Consulting în cadrul Autovista Group. Mai mult, Autovista Group consideră că extinderea garanției este un beneficiu pentru clienți, oferind „o mai mare certitudine a costurilor și predictibilitate prin reducerea costurilor după achiziția unui autoturism, deoarece toate componentele, sau cel puțin majoritatea, sunt acoperite de garanție”.

Odată cu introducerea unei noi garanții de 5 ani pentru Jaguar în Europa, demonstrăm în continuare angajamentul nostru față de calitatea și fiabilitatea produselor noastre și ne concentrăm pe excelența serviciilor pentru clienți. Viziunea noastră viitoare asupra luxului modern este în întregime centrată pe client, iar acest lucru ar trebui să însemne liniște pentru oricine ia în considerare achiziționarea unui model Jaguar”, a spus Dmitry Kolchanov, Director Regional Jaguar Land Rover Europa.

 

Adaugati comentariu