În ce film cu supereroi apare noul Audi E-Tron?

Captain Marvel crop

Noul Audi E-Tron joacă în echipa supereroilor. SUV-ul electric german își va face apariția în “Avengers: Infinity War.”, arată un clip promoțional. Dar ce pasager surpriză apare pe banchetă?

În filmul de două minute și jumătate intitulat “The Debriefing” (“Interogatoriul”), Captain Marvel, interpretat de Brie Larson, se află față-n față cu un agent guvernamental, o etapă a reintregrării sale în societate după ce a petrecut o perioadă îndelungată departe de planeta Pământ.

Captain Marvel

Agentul îi face cunoștință Căpitanului Marvel cu noul Audi E-Tron, prezentat în toamna anului trecut. Captain Marvel îl încarcă imediat, datorită super-puterilor sale.

Audi A8 a debutat pe covorul roșu. În ce film a apărut?

În film, nu își va face apariția versiunea de serie, ci concepul. În plus, ceea ce nu arată clipul promoțional, Tony Stark va conduce un E-Tron GT. Stark este și cel care, în 2008, a apărut la volanul legendarului Audi R8 Syder.

Avengers: Endgame, va ajunge în cinematrografe pe 26 aprilie. La premiera care va avea loc la Los Angeles, Statele Unite, își vor face apariția și conceptele din film.

Adaugati comentariu