Audi A8 și-a făcut deja debutul public la Hollywood. După ce a apărut în noul film al seriei SpiderMan, Homecoming, limuzina camuflată și-a făcut apariția pe covorul roșu la premiera mondială care a avut loc la Los Angeles.

Șoferul limuzinei a fost chiar SpiderMan, personajul jucat de actorul Tom Holland. Pentru ca show-ul să fie complet, acesta a urcat pe capotă și a făcut selfie-uri cu mulțimea de fani prezentă la eveniment. Inginerii Audi au realizat, pentru această lansare, un tip de camuflaj care imită o pânză de păianjen.

Spiderman

La bordul unui Audi R8, a apărut un alt super-erou, IronMan Robert Downy junior. Un SUV Q7 a adus și alte vedete din film.

Dacă vă faceți iluzii că veți vedea mașina integral în filmul produs de studiourile Marvel, mai aveți de așteptat. Limuzina cu ampatament lung apare rapid într-o scenă din filmul care se va lansa oficial în cinemtografele din România pe 7 iulie. Partea frontală și interiorul au fost dezvăluite deja în teaser-ele care au promovat pelicula. Într-o secvență din film, Audi promovează și sistemul de conducere autonomă, mașina rulând independent atunci când șoferul își ia mâinile de pe volan.

Spiderman

Curioșii vor vedea modelul reprezentativ al celor de la Audi pe 11 iulie, la summit-ul organizat de brand-ul german la Barcelona.