Ce mașină conduce Jon Snow din Game of Thrones în viața reală?

Jon Snow 3

Jon Snow trece de la dragon la… Jaguar! Starul din Game of Thrones tocmai și-a cumpărat un Jaguar F-Type. Dar nu este singura mașină pe care o deține în viața reală personajul care le-a frânt inima fanilor în sezonul anterior, printr-o ieșire tragică din scenă.

Ajuns la sezonul 8, GoT a devenit un eveniment de rang mondial. Milioane de fani au așteptat primul episod cu sufletul al gură, mai ales că personajul principal, Jon Snow, avea să revină la viață. Puțini știu însă că preferatul lor conduce o bestie în viața reală. Nu, nu este vorba despre dragonul din film, ci despre un Jaguar F-Type.

Jon Snow

Actorul britanic nu a oferit informații despre noul său supercar, achiziționat în această primăvară, dar știm că este versiunea de top. Aceasta este pusă în mișcare de un motor V8 turbo de 5.0 litri, care dezvoltă 550 de cai putere și un cuplu de 680 Nm, cuplat la o transmisie automată Quickshift cu opt rapoarte.

Ce mașini li se potrivesc personajelor din Game of Thrones?

Pentru zilele în care Kit Harington se grăbește să ajungă pe platourile de filmare pentru Game of Thrones, supercarul echipat cu tracțiune integrală accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,5 secunde și atinge o viteză maximă de 322 km/h.

Această versiune are un preț de pornire de 113.500 de lire sterline. Banii nu sunt o problemă pentru actorul cu o avere cotată la 12 milioane de dolari.

Pasionat de Formula 1 și prezent ocazional la curse, Jon Snow pare să aibă, în viața reală, o slăbiciune pentru mașinile JLR. Pentru nunta sa de anul trecut cu Rose Leslie, care joacă rolul lui Ygritte în saga de succes GoT, Kit Harington a achiziționat un Land Rover Defender 90. Actorul și posesorul unei motociclete Triumph Thruxton.

Kit Harington a fost și imaginea Infiniti. În 2016, actorul acum în vârstă de 32 de ani a apărut în spotul publicitar care promovează coupe-ul Q60.

Adaugati comentariu