Imaginile dezastrului de la Savona. Sute de mașini au ars ca niște torțe

Incendiu mașini Savona

Sute de mașini de lux au fost distruse complet într-un incendiu uriaș, declanșat în portul din Savona, din Italia. Focul a pornit în cursul nopții, în jurul orei 3:30, în urma mai multor explozii.

Două parcări pline cu vehicule de lux ce urmau să fie exportate, au fost complet inundate în timpul furtunii puternice care a avut loc la începutul acestei săptămâni.

Nivelul apei a crescut rapid și a ajuns la bateriile mașinilor, provocând explozii în lanț. Vântul puternic adus de furtună a făcut ca incendiul să se extindă rapid și să cuprindă sute de vehicule.

Cele mai multe dintre mașinile afectate erau Maserati, ce urmau să fie exportate către Orientul Mijlociu. Imaginile surprinse la locul incendiului arată că printre modelele Maserati, se aflau și numeroase unități Fiat 500L. Toate au ars complet. Sutele de mașini așteptau îmbarcarea pe navele cargo aflate deja în port. Imaginile date publicității au surprins scene dramatice.

A fost nevoie de patru echipaje de pompieri pentru a stinge focul, o intervenție îngreunată de exploziile care au avut loc. În urmă cu o săptămână, un incendiu a distrus clădirea principală a portului, care găzduia birouri. A fost nevoie atunci de 14 echipaje de pompieri pentru a pune capăt incendiului.

 

 

Adaugati comentariu