Elletra Miura – Ea este moștenitoarea imperiului Lamborghini

Elletra Lamborghini (4)

Are 22 de ani, dar habar n-are câte mașini sunt în garajul ei. Elletra Lamborghini este moștenitoarea imperiului auto și nepoata lui Feruccio Lamborghini, cel care a pus bazele companiei producătoare de mașini ultra-performante. Italienii o pun la zid pentru aparițiile controversate și gesturile scandaloase.

Elletra este exact ca mașinile Lamborgini. Incitantă și provocatoare. Tânăra a devenit cunoscută pentru aparițiile sale în show-uri nonconformiste, dar și pentru fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare și în care apare foarte sumar îmbrăcată. Nu demult, Elletra a șocat lumea mondenă din Italia spunând că visul ei este să debuteze în lumea cinematografiei cu un film pentru adulți.

Elletra Lamborghini (6)“Vreau să joc într-un film porno. Este o lume care m-a fascinat de când mă știu. La vârsta de 5 ani, am vrut să pozez goală, pentru un calendar”, povestește nepoata lui Feruccio Lamborghini, supranumită Paris Hilton a Italiei, care a pozat deja pentru reviste dedicate adulților.

Nici prin cap nu-i trece Elletrei să conducă într-o zi soarta imperiului Lamborghini. “Eu nu muncesc. Sunt ocupată, am treabă, trebuie să am grijă de silueta mea, trebuie să fiu atentă la ce se mai poartă”, a fost reacția controversatei italience.

Elletra Lamborghini (2)Elletra este moștenitoarea unui imperiu fondat în 1963 de către bunicul ei, Feruccio Lamborghini, fost posesor al unei uzine de tractoare, pasionat de coride. Legenda spune că lui signor Lamborghini i-a venit ideea fondării unui brand auto după ce i s-a plâns lui Enzo Ferrari de ambreiaj, dar și de zgomotul produs de mașina sa, un Ferrari 250 GT. Enzo i-ar fi spus să se întoarcă la condus tractoare, pentru că nu este în stare să conducă automobile. În semn de răzbunare, Lamborghini a pus la cale construirea unei companii auto care să-i provoace bătăi de cap celui care îl jignise.

Adaugati comentariu