Diamantele sunt cele mai bune prietene ale… oricui – Rolls-Royce cu vopsea cu diamante vine la Geneva

Rolls-Royce diamante

Rolls-Royce este indiscutabil un brand ultra-luxos. Dar un client a vrut mai mult, așa că a rugat producătorul să-i îmbrace limuzina în diamante. Mașina va fi expusă la Salonul Auto săptămâna aceasta de la Geneva.

Rolls-Royce Ghost Elegance, limuzina cu ampatament lung, motor V12 de 6.6 litri și 623 CP, a primit o vopsea specială care folosește diamante veritabile. Denumită “praf de stele de diamante” (“Diamond Stardust”), procedura include sfărâmarea a nu mai puțin de 1000 de diamante pentru a crea efectul de strălucire.

Rolls-Royce diamante 2

Reprezentanții Rolls-Royce susțin că specialiștii au petrecut două săptămâni în laborator, examinând pietrele prețioase la microscop, pentru a înțelege modul în care acestea interacținonează cu lumina. Au creat apoi o pudră fină de diamante, pe care au amestecat-o cu vopsea, aplicând peste această combinație un strat de lac. Aplicarea pe caroserie a durat două zile în plus față de intervalul obișnuit necesar pentru vopsirea unui Rolls-Royce.

Schema de culori implică și elemente decorative roșii, dar și un plafon într-o culoare diferită: Mugello Red, Cobalto Blue sau Mandarin. Este prima dată când Rolls-Royce va expune toate cele trei combinații de culori.

Rezultatul procedurii – spun cei de la Rolls-Royce – este o mașină care strălucește ca nicio alta. Cei care au creat-o susțin că este “cel mai luxos și mai strălucitor exterior realizat vreodată”. Cu siguranță, însă, limuzina nu va rămâne unicat. RR mizează pe faptul că, odată ce o vor expune la Geneva, vor fi mulți cei care își vor dori o limuzină îmbrăcată în diamante.

Adaugati comentariu