Geneva 2019 – Cum arată la interior Aurus Senat, limuzina lui Putin

Aurus Senat, limuzina lui Putin (8)

Aurus Senat le face concurență la Geneva modelelor de la Bentley și Rolls-Royce. În Elveția a ajuns și o versiune a limuzinei folosite de președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Constructorul rus a adus la Geneva limuzina cu o lungime de 6.630 mm și cu ampatament uriaș de 4.300 mm, numai potrivit pentru pasagerul prezidențial. Nici măcar un Rolls-Royce Phantom cu ampatament lung nu se poate lăuda cu asemenea dimensiuni.

Versiunea Senat sedan în schimb, măsoară “doar” 5.630 mm în lungime și are un ampatament de 3.300 mm.

Aurus Senat, limuzina lui Putin (4)

În sfârșit! Vladimir Putin a primit limuzina pe care a așteptat-o 4 ani!

Cabina limuzinei prezidențiale a primit, cum era de așteptat, materiale premium, cum ar fi pielea fină, finisajele din lemn și accente metalice.

Se regăsesc la bord un instrumentar de bord digital, un ecran tactil care redă sistemul multimedia, dar și un sistem multimedia special pentru pasagerii din spate.

Aurus Senat, limuzina lui Putin (1)

Aurus pune la dispoziția viitorului posesor de Senat un pachet amplu de personalizare interioară și exterioară.

Limuzina este pusă în mișcare de un sistem hibrid, care integrează un motor V8 și un motor electric. Acestea oferă împreună 590 de cai putere și un cuplu de 880 Nm și permit o accelerație de la 0 la 100 km/h în aproximativ 9 secunde. Versiunea sedan, pentru că este mai ușoară, accelerează în 6 secunde.

Aurus Senat, limuzina lui Putin (6)

Modelele Senat sunt echipate standard cu sisteme de asistență cum ar fi cruise control adaptiv, sistem de frânare automată și sistem de evitare a coliziunilor cu tehnologie de recunoaștere a pietonilor.

Aurus primește pre-comenzi și estimează că numărul acestora va fi în continnuă creștere. Tocmai din acest motiv, constructorul rus intenționează să deschidă o uzină nouă, care va permite construirea a 5.000 de unități anual.

 

Adaugati comentariu