Salonul de la Geneva: Lista completă a premierelor

Geneva

Salonul Auto de la Geneva și-a deschis astăzi larg porțile pentru presa de specialitate. AutoExpert vă prezintă lista completă a noilor modele și concepte expuse.

Colecția premierelor relevante pentru clienții cu bugete obișnuite include modele semnificative pentru piața din Europa: noua generație Ford Fiesta și Opel Crossland X (crossover poziționat sub Mokka X, înlocuitor pentru Meriva). Alte noutăți sunt BMW Seria 4 facelift, Hyundai i30 break, Honda Civic Type-R, Kia Picanto, Renault Captur facelift, Suzuki Swift, Toyota Yaris facelift, Skoda Rapid facelift și Nissan Qashqai facelift. Un alt debut important este cel al noii generații Opel Insignia.

Dacia are, de asemenea, o premieră interesantă, noul Logan MCV Stepway, primul break de lifestyle cu gardă la sol înălțată din istoria mărcii. Acesta devine al patrulea membru al liniei de modele Stepway, după Sandero, Lodgy și Dokker.

Surpriza Salonului vine, însă, de la Mercedes, care va folosi Geneva drept rampă de lansare nu doar pentru versiunea cabrio a noului E-Class și pentru off-roaderul decapotabil extrem G 500 4×4² Landaulet, ci și pentru conceptul viitorului derivat cu patru portiere al supercarului Mercedes-AMG GT, văzut drept un rival direct (deși mai mic și mai sportiv) pentru Porsche Panamera.

Aflați toate mașinile care vor fi prezentate la Geneva pe site-ul AutoExpert!

Adaugati comentariu