Prințul Philip, avertisment de la Poliție. Surprins fără centură la 2 zile după accident

Prințul Philip fara centura

Prințul Philip are 97 de ani, dar se poartă ca un șofer începător, tare indisciplinat! La două zile după ce a provocat un accident în care au fost rănite două femei, soțul Reginei Elisabeta a fost surprins conducând fără centura de siguranță.

Poliția l-a observat pe Ducele de Edinburgh fără centură în Norfolk, la două zile după ce a lovit o mașină, fiind orbit – spune Prințul consort – de razele soarelui. Acesta se afla la volanul unui Range Rover. Poliția l-a tras pe dreapta pentru un avertisment verbal, un protocol urmat de polițiștii rutieri din Marea Britanie în cazul acestui tip de contravenție.

Meghan Markle ia lecții de șofat de la logodnic

Un fost agent de Securitate care a lucrat pentru Casa Regală, Simon Morgan susține însă că uneori, membrii familiei regale sunt sfătuiți să nu poarte centură. Nu era însă, una dintre acele situații la care face referire Morgan, ci este vorba doar despre un prost obicei, născut din această regulă, explică fostul agent.

Prințul Philip accident

Accidentul în care a fost implicat Prințul consort și care a avut loc în apropierea domeniului regal Sandringham din Norfolk, a provocat dezbateri aprinse în rândul autorităților, care iau în calcul modificarea legilor referitoare la șoferii în vârstă.

Mașini la nunta regală

Prințul a scăpat nevătămat, deși mașina pe care o conducea s-a răsturnat. În urma impactului, o femeie, Emma Fairweather, în vârstă de 46 de ani, s-a ales cu o fractură la încheietura mâinii, iar însoțitoarea sa a fost și ea rănită ușor. Ambele au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Casa Regală l-a sfătuit pe Philip să transmită scuze, dar acest lucru nu s-a întâmplat încă.

Adaugati comentariu