Cum ar trebui să arate casa în care te vei muta?

Casa

Dacă te-ai decis să cumperi o locuință nouă în care să te muți împreună cu familia, te-ai gândit deja, cel mai probabil la cum vrei să arate din punctul de vedere al design-ului interior.

Pentru ca planul de acasă să se potrivească, totuși, cu cel din piața imobiliară, este important să știi cum arată ofertele actuale ale dezvoltatorilor din București și în ce măsură pot ele răspunde așteptărilor tale.

Pentru ați face cercetarea de piață mai ușoară, îți răspundem pe rând la câteva întrebări cheie legate  de modul în care ar trebui să selectezi casa pe care o vei cumpăra.

  • Ce tip de locuință este mai potrivit pentru stilul tău de viață? Apartament sau vilă?

Dacă timpul tău este limitat, familia ta este mică sau chiar în formare, preferi să îți petreci serile în oraș și weekend-urile departe de forfota Capitalei, atunci un apartament este exact ceea ce ai nevoie. Pentru un plus de confort și de liniște poți opta pentru   apartamente de calitate in zona Băneasa Pipera, asigurâdu-te, astfel, că ești aproape de punctele tale de interes și te bucuri, totodată, de liniștea unei locuințe într-o zonă liniștită și sigură.

Dacă ai o familie numeroasă sau în creștere, vei fi cel mai probabil interesat de o vilă cu grădină și terasă, unde vei putea să îți petreci timpul liber alături de prieteni.

  • Unde se află amplasată locuința de care ești interesat?

Localizarea cartierului pe hartă este una dintre cele mai importante aspecte la care te vei gândi atunci cât te decizi să cauți o locuință. Pentru că știm care sunt zonele de interes în proximitatea Bucureștiului îți putem sugera o alternativă mai bună decât zona Iancu Nicolae: cartierul construit de Catted. Acesta este amplasat în aproprierea zonei de business Aurel Vlaicu – Pipera – Băneasa.

  • Ce oferă în plus dezvoltatorul în raport cu alte oferte existente pe piață?

Dincolo de avantajul unui cartier liniștit, nou, cu o serie de facilități de tipul – parc de 1000 mp cu acces exclusiv pentru locuitorii din cartier, proximitate față de principalele centre de business, centre comerciale și servicii de timp liber (fitness și piscină), vei avea două locuri de parcare incluse în ofertă și serviciul de pază permanent. Acest ansamblu rezidențial este localizat în nordul Bucureștiului și pentru vizionarea locuințelor se poate face programare online.

Adaugati comentariu