Ce șefă frumoasă! Ea va conduce departamentul de Marketing de la Mercedes-Benz

Bettina Fetzer Facebook

Are 38 de ani, dimensiuni de invidiat, păr blond superb și o carieră incredibilă. Bettina Fetzer este noua șefă a departamentului de Marketing de la Mercedes-Benz. Și n-a primit funcția pentru că este frumoasă!

Bettina Fetzer renunță la funcția ei din cadrul departamentului de PR pentru a deveni șefă a diviziei de Marketing de la Mercedes-Benz.

Bettina Fetzer Facebook (1)
Sursă foto: Facebook

Șefii se bazează pe ea. “Sunt încântată să o am pe Bettina Fetzer, un expert în comunicare care și-a dovedit deja abilitățile și un lider extraordinar ca șefă a departmentului de Marketing. Ea ne va ajuta să ducem mai departe ce am reușit să facem din acest brand în ultimii ani și va plusa în direcția digitalizării”, speră Britta Seeger, Membru în Consiliul de Administrație al companiei.

Bettina Fetzer Facebook
Sursă foto: Facebook

Bettina Fetzer se va ocupa de acțiunile de comunicare interne și externe, fiind responsabilă de acum cu proiectarea, implementarea și gestionarea operațiunilor de marketing și publicitate.

Din 2004 se află frumoasa Bettina în companie. De atunci, a fost purtător de cuvânt pentru smart și Mercedes-Benz, a condus departamentul de comunicare business al Mercedes și cel de comunicare globală. Blonda de la Mercedes sprijină și programul  “Leadership 2020”, o strategie care are la bază dezvoltarea angajaților și o metodologie nouă de lucru.

Adaugati comentariu