Atacat în Londra. Un fotbalist celebru era să rămână fără mașină!

Mesut Ozil

Fotbaliștii celebri și mașinile lor îi atrag ca un magnet pe infractori. Vedeta lui Arsenal, Mezut Ozil, a fost amenințat cu un cuțit de o bandă de hoți, în Londra. Fotbalistul german conducea un Mercedes-Benz Clasa G. Hoții au vrut să-l lase fără mașină.

Mezut Ozil se afla la volanul mașinii sale, un Mercedes-Benz Clasa G, în nord-vestul Londrei, în jurul orei 17, când a fost amenințat cu un cuțit. Norocul său a fost că, lângă el, se afla Sead Kolasnic, colegul de la Arsenal. Fundașul bosniac a încercat să-i pună pe fugă pe infractori.

Ce mașină a primit Ianis, fiul lui Gheorghe Hagi?

Au sărit în ajutorul fotbaliștilor și angajații unui restaurant din apropiere. Mezut Ozil s-a refugiat în local.

Ozil și Kolasinac sunt prieteni din copilărie. Și bosniacul în vârstă de 26 de ani a jucat pentru naționala de juniori a Germaniei înainte de a accepta convocarea la naționala de seniori a Bosniei Herțegovina. Suporterii lui Arsenal îi spun “Tancul”, în timp ce, în țara natală, este poreclit “Hulk”.

Gabi Tamaș, prins cu 205 km/h pe autostradă. Era băut!

Autoritățile britanice sunt în căutarea infractorilor, dar acest lucru nu pare să fie deloc ușor. Cei doi purtau căști de motociclist, iar scuterele lor nu erau înmatriculate. Fotbaliștii nu au fost răniți în atac.

 

Adaugati comentariu