Ce mașină a primit Ianis, fiul lui Gheorghe Hagi?

Ianis Hagi BMW i8 Coupe (2)

Ianis Hagi a primit un super cadou după ce a ajuns cu naționala U21 în semifinalele Euro 2019. Fiul lui Gheorghe Hagi a primit o convocare la care nici nu se aștepta, din partea unei echipe speciale.

Fotbalistul care se află pe lista Barcelonei, Ianis Hagi, a fost convocat de Automobile Bavaria, care l-a premiat pe Hagi junior pentru performanța de la Euro. Ianis, în vârstă de 20 de ani, a primit un supercar BMW i8. De acum, “numărul 10 va conduce o mașină de nota 10”, scriu cei de la Automobile Bavaria pe pagina lor de Facebook.

Ianis Hagi BMW i8 Coupe (5)

Este vorba despre un BMW i8 Coupe, cu sistem de propulsie hibrid. Un motor pe benzină de 1,5 litri TwinPower Turbo, cu trei cilindri, și un motor electric îi asigură 374 de cai putere și un sprint de la 0 la 100 km/h în doar 4,4 secunde.

Test drive BMW Z4 – Te cunosc din surprizele de la gumă Turbo

BMW i8 Coupe atinge o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h, dar Ianis va ține cont, atunci când va fi convocat la națională, că pe autostrada, pe drumul de la Constanța la București, limita maximă de viteză este de 130 km/h.

Ianis Hagi BMW i8 Coupe (1)

O baterie litiu-ion cu o capacitate de 11,6 kWh îi oferă automobilului exotic o autonomie electrică de până la 55 de kilometri.

Noua mașină a lui Ianis are un preț de pornire de 142.500 de euro. Tânărul fotbalist este ambasador BMW în România.

Adaugati comentariu