Volvo S90, sedanul elegant ce redefinește luxul suedez

Volvo S90

Bucură-te de fiecare moment la volanul noului tău Volvo S90, ce combină designul elegant cu performanța fără efort și confortul deosebit, pentru a-ți oferi mașina de lux potrivită stilului tău de viață.

Volvo S90 este sedanul unic ce combină exteriorul elegant, cu un design premium, tipic suedez, cu linii simple și naturale, cu interiorul confortabil și relaxant, proiectat pentru ca lumina naturală să pătrundă din plin. Volvo utilizează ultimele tehnologii ale momentului, pentru ca tu să beneficiezi de un maxim de confort, conducând în deplină siguranță.

Vei aprecia, cu siguranță, la modelul de autoturim Volvo S90, interiorul confortabil și sofisticat, păstrând doar elementele esențiale, în care fiecare scaun este proiectat special pentru un maxim de confort – cu sistem de încălzire, dacă optezi pentru această variantă, dar și cu un spațiu generos pentru picioare.

Datorită farurilor LED cu o formă distinctivă, de „T”, modelul S90 are o prezență impunătoare, oferindu-ți o vizibilitate mai bună atunci când conduci pe timpul nopții. La bordul unui Volvo S90, fiecare călătorie va deveni o experiență plăcută și datorită tehnologiei intuitive utilizate – prin intermediul ecranului central, tactil, ai acces la principalele sisteme de control, dar și la centrul de infotainment.

Volvo S90, mașina proiectată pentru a fi condusă în siguranță

Siguranța este și va fi mereu printre prioritățile Volvo. Iar asta se vede în fiecare inovație adusă de-a lungul anilor – odată cu lansarea fiecărui model de Volvo. Volvo S90 nu face excepție:  o celulă de siguranță rigidă, construită din oțel de bor cu rezistență foarte mare, protejează fiecare pasager al mașinii.

Volvo S90 beneficiază, în plus, funcția inovativă Volvo City Safety, ce identifică potențialele pericole (așa cum sunt celelalte mașini, pietonii sau bicicliștii) prin  utilizarea tehnologiei radar și a unei camere performante, avertizând șoferul dacă detectează posibilitatea unei coliziuni.


Ce preț are noul Volvo S90

Prețurile pentru modelul Volvo S90 variază în funcție de modelul ales – poți opta pentru una dintre variantele: Volvo S90 Inscription, Cross Country sau S90 R-Design. Poți verifica prețul unui Volvo S90 solicitând o ofertă celui mai apropiat dealer Volvo: din București, Timișoara, Constanța sau Iași.

 

Află ultimele oferte de vânzare pentru modelul Volvo preferat de la dealerii din București și din țară – profită de ofertele mașinilor Volvo aflate în stoc, gata de a fi livrate oriunde în țară. Sau programează chiar acum un Test Drive la cel mai apropiat agent – te vei putea bucura de o experiență personalizată, beneficiind de asistență.

 

Controlul este al tău atunci când urci la volanul unui Volvo S90, modelul ce combină designul elegant cu luxul, pentru ca fiecare călătorie a ta să devină una specială. Vei conduce în siguranță și cu plăcere noul tău Volvo atât în drumurile tale zilnice, spre job, dar și în mini-călătoriile de weekend sau de cele mari, alături de familie.

Adaugati comentariu