Volkswagen înregistrează noi denumiri pentru concepte ID. Producția începe în noiembrie 2019

Volkswagen ID

Volkswagen a înregistrat denumirile ID Freeler și ID Cruiser, dând de înțeles că urmează și alte concepte ale sub-brand-ului german. Acestea vor fi prezentate anul acesta ca vehicule complet electrice.

O piesă importantă a angrenajului electric pornit de Volkswagen va fi conceptul ID SUV, care se îndepărtează de forma de SUV coupe a lui ID Crozz, adoptând linii mai convenționale.

Șeful de design de la Volkswagen, Klaus Bischoff, a anunțat că două SUV-uri ID vor ajunge în showroom-uri până în 2020. Nemții intenționează să intre cu familia ID și pe piața limuzinelor, pe care piața chineză o propulsează în topul vânzărilor. China este și cea mai mare piață pentru vehiculele electrice.

Între timp, modelul care va deschide balul va intra în producție în noiembrie 2019. Volkswagen a prezentat conceptul în 2016, la salonul auto de la Paris. Automobilul compact, cu o lungime care depășește cu puțin 4 metri, va fi propulsat de un motor electric cu 170 CP și va beneficia de o autonomie cuprinsă – spun nemții – între 400 și 600 de kilometri, în funcție de bateria aleasă de client. Mașina ar trebui să accelereze de la 0 la 100 km/h în 8 secunde și să atingă o viteză maximă de 160 km/h.

Adaugati comentariu