VIDEO: Muzică clasică, femei frumoase și trecătoarea Stelvio

Unul dintre cele mai întâlnite și eficiente artificii de marketing în industria auto este să asociezi imaginea unei automobil cu femei frumoase. Este o tactică abordată de foarte mult timp și care se pare că va rămâne în continuare în picioare, deoarece… funcționează cu brio!

Pe de altă parte, muzica clasică interpretată de o orchestră nu este chiar primul gen muzical spre care ți-ar fugi gândul când te gândești la o producție video cu automobile în prim plan. Totuși, surprinzător poate, asocierea dintre muzica simfonică și femei frumoase se pare că funcționază! Și încă bine, după câte puteți urmări în filmulețul următor.

Compozitorul german Alexander Sperr și producătorul de film Daniel Michaelis au combinat, în producția botezată „Mechanical Synfonica”, mașini puternice, femei frumoase și o muzică cu tente dramatice. Pentru a împacheta totul într-o formă cât mai atractivă, toată acțiunea se desfășoară în celebra trecătoare Stelvio, unde există unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume, în accepțiunea multora.

Sursa:
www.autoblog.com
http://www.autoblog.com/2011/12/07/mechanical-synfonica-puts-beatiful-women-in-fast-cars-on-italys/#continued

MECHANICAL SYNFONICA from FORMAT67.NET on Vimeo.

Adaugati comentariu