Mașina, mai ușor de întreținut decât prietena?

Conform unui studiu realizat recent în Marea Britanie, bărbații consideră că mașinile sunt mai ușor de întreținut decât partenerele lor de viață.

Comandat de producatorul francez Peugeot si intitulat „Studiul RCZ”, sondajul de opinie a interdievat peste 2.000 de barbati din Marea Britanie. Se pare ca peste o treime din barbatii tineri din Anglia acorda mai mult timp cautarii masinii ideale decat femeii ideale. La fel, o cincime din barbatii ce depasesc varsta de 55 ani considera ca o masina sport le poate mari sansele de parea mai atractivi vis-a-vis de persoanele de sex opus.

La fel, unul din zece barbati se recunosc mai atrasi de masinile pe care le conduc decat de partenera de viata. Chiar si in conversatii 14% din barbati au obiceiul de a vorbi excesiv despre masini. In constrast, doar 3% dintre femei vorbesc despre masina pe care o conduc.

Rezultate pe scurt:

– 50% din barbati recunosc ca e mai usor sa iti intretii masina decat prietena.

– 17% din barbati petrec mai mult timp cu masina decat cu partenera

– 13% din cei care au raspuns au masina de mai mult timp decat relatia din viata lor

– 14% din respondenti considera ca o masina sport ii poate ajuta sa isi gaseasca fata/baiatul visurilor 

– multi dintre noi petrec mai mult timp cu masina decat cu partnera (in medie 9% din populatia planetei) si 8% ar alege masina in loc de partnera.

Expertul in relatii si comportament Dr. Pam Spurr a declarat ca aceste rezultate sunt specifice Marii Britanii, o tara cunoscuta pentru pasiunea barbatilor pentru masinile lor (evidenta si prin prisma vanzarilor de automobile sport). Indiferent, ea a tinut sa atraga atentia asupra lipsei de interes acordata partenerei de viata in comparatie cu masina.

Adaugati comentariu