Un Mercedes nou-nouț a făcut senzație în parcarea unui hypermarket. Nici 2.000 de euro nu costă!

Renault Mergane (2)

Mai avea puțin și-i punea și logo de AMG. Acest șofer de Renault și-a deghizat mașina în Mercedes. Ca să arate și mai multă aroganță, acesta și-a parcat automobilul pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități.

Îi știm cu toții pe cei care își pun logo-uri de mașini premium pe Dacii de-o seamă cu ei. Dar întotdeauna e loc de mai rău! Acest șofer de Renault din Manchester își păcălește prietenii că și-a luat Mercedes. În realitate, mașina sa, un Megane Cabrio cu o vechime de peste 10 ani, s-ar vinde pentru nici 2.000 de euro. Dar departe de el gândul de a o vinde, mai ales că mașina l-a făcut acum faimos.

Renault Mercgane (1)

Lamborghini construiește biroul care costă cât o garsonieră

Acest Renault-ul Merc…gane a devenit celebru în Manchester. Oameni din tot orașul vin în parcarea hipermarket-ului Tesco, acolo unde probabil lucrează proprietarul, pentru a vedea mașina cu dublă personalitate.

Fotografiile postate pe Facebook de unul dintre cei care au văzut mașina în parcare au strâns nu mai puțin de 7.000 de like-uri și vreo 14.000 de comentarii.

Ce i-a atras pe userii de Facebook? Ei bine, Megane-ul vișiniu, fabricat în 2008, are acum mărgele cu aspect de diamant în jurul farurilor mătuite și o grilă improvizată, prinsă – se pare – cu adeziv de grila originală, care sprijină, în centru, celebrul logo cu stea în trei colțuri de la Mercedes.

Renault Mercgane

Săraca mașină are vreo vină? Doi șoferi s-au chinuit 8 minute să parcheze!

Credeți că din spate Renault este… Renault? Ei bine, nu chiar. Steaua Mercedes și-a găsit loc și pe capacul portbagajului mașinii franceze.

Avem o singură sugestie pentru acest șofer de Renault cu imaginație debordantă: un mileu pe bord s-ar potrivi perfect cu look-ul… unic al mașinii.

Adaugati comentariu