Lamborghini construiește biroul care costă cât o garsonieră

Birou Lamborghini (4)

Acesta este biroul care costă cât o garsonieră în București. Lamborghini a construit, cu ajutorul unei companii partenere, un birou care imită perfect partea frontală a unui Aventador. Are faruri, grilă, capotă și chiar roți.

Ești fan Lamborghini, dar nu ai timp să pleci la drum cu unul? Sau poate nici suma necesară. Sau poate preferi să o investești în ceva mai practic. Până la urmă, poți să scrii și cu laptopul în brațe.

Birou Lamborghini (2)

Ei bine, Lamborghini a construit un birou pentru cei care nu pot face asta. Compania poloneză Design Epicentrum Manufacture a preluat misiunea dificilă de a realiza biroul care să arate ca un hypercar. Nu vă temeți. Nicio mașină nu a fost avariat pe parcursul acestei proceduri.

Farurile, grila radiatorului, capota și chiar jantele sunt identice cu cele pe care le vedem la un Aventador veritabil. Lipsește doar logo-ul brand-ului italian.

Birou Lamborghini

Biroul măsoară 1.900 mm în lățime, are o adâncime de 1.600 mm și o înălțime de 800 mm. Este construit manual din fibră de sticlă și are un blat rezistent la zgârieturi, disponibil în nu mai puțin de 200 de culori. Opțional, clienții pot alege jante în alte culori decât negrul oferit standard și pot comanda accesorii cum ar fi rafturi din sticlă, care vor fi montate pe… capotă. De asemenea, farurile pot primi tehnologie LED.

30.000 de euro costă biroul Lamborghini, adică de aproximativ 10 ori mai ieftin ca mașina, dar cam cât o garsonieră în București. Doar 44 de astfel de birouri vor fi construite.

 

Adaugati comentariu