Săraca mașină are vreo vină? Doi șoferi s-au chinuit 8 minute să parcheze!

soferi Honda Civic

Pentru astfel de șoferi s-a inventat funcția de parcare automată! Parcarea laterală poate fi la fel de grea ca fizica cuantică pentru unii dintre noi. O șoferiță și un trecător s-au chinuit mai bine de opt minute să parcheze. Credeți că au reușit?

Nu, nu erau cu un camion. Nici măcar cu vreo limuzină de 6 metri. Ci la bordul unei Honda Civic, care, la cum arată manevrele, pare că opune rezistență. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere în Marea Britanie și postate pe YouTube.

Filmul începe cu o doamnă încercând să introducă mașina într-un spațiu în care ar fi încăput lejer două  vehicule. Sau cel puțin așa pare din unghiul din care este făcută filmarea. Șoferița nu reușește să aducă mașina paralel cu bordura, nici cu spatele, nici cu fața și este surprinsă că eforturile ei nu au succes.

Un trecător generos s-a oferit să o ajute, dar indicațiile acestuia, deloc clare, nu i-au fost de ajutor. Acesta a convins-o să coboare de la volan și a urcat în locul ei în mașină. Supereroul însă, s-a făcut și el de râs. După o serie de tentative eșuate, cei doi au plecat în căutarea altui loc de parcare. Probabil pe un câmp. Dacă le ajunge spațiul…

Adaugati comentariu