Un fotbalist celebru a cumpărat cea mai scumpă mașină din lume, Bugatti La Voiture Noire

Bugatti Voiture Noire

Misteriosul cumpărător al mașinii unicat Bugatti La Voiture Noire a fost descoperit. Este vorba despre un fotbalist celebru!

Cristiano Ronaldo pare să fie misteriosul cumpărător al celei mai scumpe mașini din lume, Bugatti La Voiture Noire, hypercar-ul dezvăluit în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva. Portughezul a plătit 11 milioane de euro fără taxe pentru mașina unicat.

Inspirat de legendarul Type 57 Atlantic, construit între 1936 și 1938, în doar patru exemplare, Bugatti La Voiture Noire este pus în mișcare de un motor W16 quad-turbo de 8.0 litri, care vine la pachet cu cifre amețitoare: 1.500 de cai putere și un cuplu de 1.600 Newton metri.

Bugatti Voiture Noire

Cristiano nu va mai întârzia niciodată la antrenamentele lui Juventus. Noul său hypercar atinge viteza maximă de 418 km/h! Din păcate pentru el însă, limita de viteză pe cele mai multe autostrăzi din Italia este de 110 km/h!

De ce a fost ales Ronaldo?

Cristiano Ronaldo devine unicul posesor de Bugatti La Voiture Noire din lume. Fostul galactic a fost imaginea modelului Bugatti Chiron și este deja posesorul unui Bugatti Veyron Sport, cotat la 2,5 milioane de euro.

Inițial, au apărut informații conform cărora posesorul unicatului La Voiture Noire ar fi fost Ferdinand Peich, fostul președinte al Grupului Volkswagen, fan al constructorului francez de hypercar-uri.

Ce mașină de serviciu avea Ronaldo la Real Madrid?

Noul Bugatti va ajunge în garajul fotbalistului alături de un Rolls-Royce Phantom, un Mercedes-Benz C-Class Coupe, un Ferrari 599 GTO, un Lamborghini Aventador LP700-4, un Aston Martin DB9, un McLaren MP4 12C și un Bentley Continental GTC Speed.

Adaugati comentariu