Acesta este telefonul care costă peste 900 de euro

OnePlus 7T McLaren Edition (2)

Design de top și performanțe uluitoare. Sunt caracteristici pe care McLaren le trece în contul celei mai noi creații de-ale sale. Dacă ați crezut că este vorba despre o mașină, v-ați înșelat.

McLaren prezintă hyper-telefonul inteligent care costă peste 900 de euro. Constructorul auto a lucrat cu experții în tehnologie de la OnePlus. Noul OnePlus 7T McLaren Edition are un look inspirat de mașinile ultra-performante.

OnePlus 7T McLaren Edition (6)

Cu inserții papaya orange, telefonul este un omagiu adus mașinilor de Formula 1 de la McLaren. Alcantara și alte materiale premium plăcute la atingere, au fost folosite pentru carcasa terminalului.

OnePlus 7T integrează și teme și animații inspirate de mașinile de curse ale brand-ului.

OnePlus 7T McLaren Edition (3)

Este cel de-al doilea produs al colaborării dintre McLaren și OnePlus. Anul trecut, cele două companii au lansat OnePlus 6T McLaren Edition, iar lock screen-ul redă instrumentarul de bord al unui hypercar produs de casa britanică.

Smartphone-ul vine cu processor Qualcom Snapdragon 855 Plus și spațiu de stocare de 256 GB. În Marea Britanie, costă 799 de lire sterline, echivalentul a 908 euro.

Adaugati comentariu