Mecanicul care trebuia să repare un Porsche 911, l-a făcut bun de dat la fiare vechi. Camerele de supraveghere au înregistrat imaginile uluitoare, care arată momentul în care șoferul testează mașina pentru a vedea exact ce probleme are.

Testele s-au încheiat însă, într-o manieră brutală. Imaginile arată cum bolidul se apropie cu viteză mare fără să respecte sensurile de mers, iar o mașină venind din sens opus îl lovește în plin și îl proiectează în parapetul de pe marginea drumului într-o perdea de fum. Niciunul dintre șoferi, aflați singuri în cele două mașini, nu a fost rănit.

Porsche 911 2

Acest Porsche 911 Turbo fusese adus la service pentru o diagnoză după ce proprietarul a sesizat probleme minore. Acum are o problemă majoră. Va fi nevoit să negocieze la sânge cu cei de la compania de asigurări, după ce aceștia au declarat mașina daună totală.

Nici mecanicul nu va scăpa nepedepsit. Conducerea service-ului a anunțat că acesta va fi penalizat, fără să dea însă, mai multe informații referitoare la penalizare. Compania de asigurări va încerca să-și recupereze paguba.