Andreea Bănică, la volanul unicului BMW M4 DTM Champion Edition din România

BMW M4 DTM Champion Edition Andreea Bănică (1)

Sunt 200 de BMW-uri M4 DTM Champion Edition în lume, iar unul dintre ele a venit în România! Mașina de colecție îi aparține de acum cântăreței Andreea Bănică. Andreea a comandat-o în octombrie anul trecut.

Exemplarul artistei este singurul din România. Este o mașină pentru soțul meu mai mult decât pentru mine. Am văzut că urmărea pe internet imagini cu această mașină și m-am gândit să-i fac o surpriză”, a povestit diva blondă în ziua în care a primit cheia bolidului. Pentru ca supercarul să fie pe mâini sigure, Andreea și soțul Lucian Mitrea vor face cursuri de pilotaj.

Disponibil doar în Alpine White, M4 DTM Champion Edition vine cu elemente de caroserie din fibră de carbon, cum ar fi capacele oglinzilor, splitter-ul față, difuzorul spate și eleronul și aleargă pe jante mari de 19 inci în față și 20 în spate.

BMW M4 DTM Champion Edition Andreea Bănică (1)

Andreea și soțul ei vor lua loc în scaunele sport M Carbon îmbrăcate în Alcantara și piele Merino, dar fără banchetă, pentru că în spate se regăsește un roll-cage.

Champion Edition preia motorul de la BMW M4, o unitate de 3.0 litri cu șase cilindri în linie, modificat acum pentru a dezvolta 500 CP și un cuplu de 600 Nm (69 CP și 50 Nm în plus) și are nevoie de numai 3.8 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h, în drumul său spre viteza maximă de 305 km/h.

Modelul a fost lansat pentru a sărbători cel de-al doilea titlu adjudecat de pilotul Marco Wittman în DTM.

Adaugati comentariu