A pus o păpușă în scaunul de copil din mașină ca să poată circula pe banda specială

papusa banda speciala (2)

O șoferiță din Minnesota a găsit soluția pentru a călători mai rapid. A instalat pe bancheta din spate un scaun de copil cu o păpușă în el. Conform legii locale, banda specială MnPass poate fi folosită doar de autovehiculele în care se află 2 sau mai mulți călători.

Un echipaj de poliție a somat-o să tragă pe dreapta și a constatat că în spate nu se afla un copil, ci o păpușă! Pe mașină, era lipit și un sticker care anunța „BABY ON BOARD” (“Copil la bord”).

papusa banda speciala (1)

Bebelușul de plastic avea cam tot ce-i trebuie unui bebeluș real: scaun auto, pătură și toate accesoriile necesare unui copil.

Femeia le-a spus polițiștilor că scaunul îi aparține fiului ei în vârstă de 2 ani și a dat vina tot pe copil pentru că acesta ar fi pus păpușa acolo, ba chiar i-a cuplat centura aferentă scaunului. „Asta fac copiii”, s-a scuzat doamna grăbită. Oamenii legii au observat însă că scaunul era unul pentru bebeluși, nu pentru copii mai mari.

papusa banda speciala (3)

Acum șoferița trebuie să se grăbească să plătească o amendă de 186 de dolari pentru că a folosit banda care este interzisă celor care călătoresc singuri într-o mașină.

Află cât plătești în România dacă nu îți transporți copilul conform legii!

Sursă foto: Minnesota State Pool.

Adaugati comentariu