TOP 10 idei cadouri de Craciun pentru a-i oferi clipe magice

Doamnelor, astăzi vin cu propuneri de cadouri pentru barbații din viața dumneavoastră. Și sigur există! Fie că vorbim de partenerul de cuplu, de tatăl, de fratele, de cel mai bun prieten, este imperios necesar să-i răsfățați pe măsura așteptărilor lor.

Pentru că sărbătorile de apropie cu pași repezi și știu că reprezentantele sexului frumos au început deja să colinde magazinele și site-urile de specialitate în căutarea celor mai frumoase cadouri, astăzi vreau să le inspir pe doamne și să le ajut pentru a economisi timp și energie. Știm foarte bine faptul că bărbații adoră lucrurile utile. Dacă femeile sunt cucerite de lucrurile cu valoarea sentimentală, ei bine, bărbații sunt un pic mai practici. Și nu este nimic de condamnat aici. Este extraordinar să poți îmbina utilul cu plăcutul.

Dacă vă întrebați ce își doresc bărbații (în materie de cadouri), noi ne-am informat foarte bine, pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră cu idei de cadouri practice, elegante și care să definească personalitatea bărbatului de lângă dumneavoastră. Pentru că și bărbații adoră să fie răsfățați!

Mai jos, vă propun o listă cu idei de cadouri, care nu vor da greș niciodată, indiferent de ocazie.

Recomandarea numărul 1:

Set de barbierit – orice barbat, fără excepție, are un aparat de ras. Diferența este dată de calitatea acestuia. Pentru rezultate extraordinare de fiecare dată recomand seturile de bărbierit de la ILUX. Doamnelor, pielea fină nu este valabilă doar în cazul nostru. Profitați de momentele de răsfăț pe care vi le întoarce acest cadou. De fapt, luați cadouri pentru dumneavoastră, dar să pară că sunt pentru el. Bună strategie, nu?

PS: Iar ca pielea fină să dureze mai mult, vă recomandăm ca, pe lângă setul de bărbierit să luați în considerare și un dispozitiv de ascuțit lama de ras. Face minuni, și pentru lamă, și pentru obrazul lui.

dispozitiv ascutit razorking

Iată recomandarea numărul 2:

Cutia de ceasuri (și butoni) – indispensabilă orcărui bărbat. Așa cum noi femeile, iubim cutia noastră de bijuterii, la fel bărbații adoră să-și organizeze accesoriile. Sunt de părere că ceasurile, butonii și micile lor accesorii trebuie să stea la loc de cinste. Sunt elementele care definesc ținuta unui bărbat și îl pun în valoare.  Cutiile de ceasuri și butoni de la ILUX.ro reprezintă alegerea ideala pentru un bărbat elegant. Designul exclusivist redă strălucirea bărbatului care o deține, iar jocul de culori, rafinamentul.  Compartimentele pentru butoni fac accesibilă organizarea acestora, iar pernuțele speciale pentru ceasuri, evidențiază ceasurile vedetă. Mie mi-au atras atenția aceste cutii de ceasuri și vor face parte din lista mea de cumpărături.

cutie 2 ceasuri si butoni, stackers - 2

Recomandarea numărul 3:

Clips de bani – să nu vă mirați că l-am inclus în lista de cadouri. Este un cadou deosebit, iar dacă vine din partea unei femei, cu atât mai mult. Barbații știu despre ce vorbesc. Să nu credeți ca este un gest de snobism. Nici pe departe! Este un cadou rafinat, pentru cei care știu cș banii sunt o parte importantă din viața noastră. Și decât să poarte un portofel burdușit care să-l incomodeze, bărbatul, care este adeptul lejerității preferă să arate și impecabil, dar și să poată ține la el tot ce are nevoie, și bani și acte. Astfel împacă și capra și varza. Dragele mele, sunt convinsă că apreciați un astfel de accesoriu la un barbat! De aceea, recomand un clips de bani pentru bărbații puternici din viața dumneavoastră.

clips bani dalvey - final

 

Recomandarea numărul 4:

Portofel – un cadou util apreciat de bărbați, pentru că majoritatea, amână să-și înlocuiască vechiul portofel până în momentul în care acesta se strică de tot. Materialul din care este confecționat dă o notă elegantă, iar detaliile fine fac diferența. Ușor, subțire, bine compartimentat atât pentru carduri cât și pentru documente și bani, acest portofel îl va face să-l scoată des din buzunar. Și cu mandrie. Un motiv în plus, să facă surprize la rândul său. Portofelele de la ILUX reprezintă alegerea ideală indiferent de ocazie.

portofele barbatesti dalvey

Recomandarea numărul 5:

Busola – un cadou pentru bărbații conservatori și pretențioși în același timp. Busola este considerată și acum un accesoriu important care pune în evidență personalitatea bărbatului care o poartă. Pentru că bărbații nu sunt fascinați de cercei și inele, o busolă îl poate acapara în întregime și poate deveni un obiect de care sa nu se despartă niciodată. Eleganța vorbește de la sine, iar precizia acesteia este incontestabilă. Designul nu mai are nevoie de nicio prezentare, pentru că imaginea alăturată face cât o mie de cuvinte. Plus că poate fi personalizată cu un mesaj de suflet și să o transformi într-un cadou de suflet, într-un cadou unicat. Busola merită toată atenția, dacă doriți un cadou nu pentru o zi, ci pentru o viață.busole Dalvey

 

Recomandarea numărul 6:

Ceas de birou– orele petrecute la birou nu înseamnă un calvar pentru toată lumea. Înseamnă satisfacții, reușite, termene limită, întâlniri, o cafea bună băută între ședințe și telefoane. Orele la birou înseamnă viața profesională. Ce adoră bărbații să aibă în birou? Un ceas care să îndulcească orele care trec, un ceas la care să-și arunce privirea atunci când savurează cafeaua bună despre care vorbeam. Dacă tot vorbim despre timp, haideți să vorbim și despre cum arată acesta: design clasic, eleganță, culori masculine, fiabilitate certificată. Pentru ca timpul să nu mai fie un dușman, ci un prieten. Ceasul de birou Clipper-Dalvey este un cadou care va naște admirații și simpatii. Iar dacă nu știți pentu cine ar fi mai potrivit acest ceas, ei bine, timpul se scurge diferit în preajma persoanei iubite. Recomandarea mea pentru “timp împreunî”, ceasurile de birou de la ILUX.

Ceasul de perete inedit  – am vorbit în rândurile de mai sus despre ceasul de birou clasic, acum mă opresc la ceasul de birou inedit, futurist. De ce îi spun futurist? Pentru că designul lui pare desprins din viitor, este excentric și haios. Ei bine, aceste ceasuri înveselesc orice atmosferă și dau personalitate casei. Printre atâtea rafturi, documente și agende, parcă prea serioase, imaginea ceasului futurist este cea care îndulcește orice zi aglomerată. Cu siguranță un astfel de ceas îl va ajuta pe noul proprietar să iasă din anonimat și să fie lăudat pentru gusturile sale. Se potrivesc de minune în orice încăpere și reușesc să schimbe întreg ansamblul. Din materiale de înaltă calitate, ceasurile de perete Antartidee de la ILUX.ro nu au cum să dea greș, indiferent de ocazie. Recomand cu drag pentru spargerea monotoniei.

ceasuri birou Antartidee

Recomandarea numărul 7:

Agenda de birou Giudi – agenda multifuncțională, confecționată din piele naturală Carmina, un cadou cu stil pentru bărbații dinamici, eleganți și atenți la detalii. Compartimentarea sa este atent realizată, astfel încât să ai spațiu suficient pentru carduri și chiar bani. Calitate înseamnă cele mai înalte standarde, iar cele mai înalte standarde înseamnă atenția la detalii. De aceea, detaliile sunt cele care fac diferența ți aici. Finisajele atent realizate, multiplele compartimentări, forma perfectă, toate acestea fac ca această agendă să devină un accesoriu indispensabil bărbatului căruia îi place să fie descoperit. Pe mine m-a cucerit! Recomand calitatea din respect pentru persoanele dragi, de la ILUX.ro.

Recomandarea numărul 8:

Zar decizional– o să radeți! Dar este un cadou cât se poate apreciat! O să vă întrebați pentru ce, pentru acele jocuri plictisitoare? Ei bine, eu vin cu reinterpretarea întrebuințării zarului. Ce poate face cu un zar? Zarul combate stresul, îl poate ajuta să ia unele decizii, poate deveni obiectul pe care să-l încarce cu energia proprie, plus că are un scop practic, este un veritabil press-papier. Indiferent de semnificația pe care i-o acordă, zarul  decizional este un cadou rafinat, pentru barbați  rafinați. Recomand cu drag.

Recomandarea numărul 9:

Port visit card – da! Bărbații au nevoie de un suport special pentru cărțile de vizită. Nu doar femeile adoră organizarea, ci și bărbații. Cu cât lucrurile sunt mai bine organizate, cu atât încrederea de sine crește. Cărțile de vizită au devenit instrumente de lucru care vorbesc de la sine pentru dumneavoastră. Prima impresie cu un viitor partener de afaceri contează. Altceva este să scoți o carte de vizită din port suport impecabil și alta este să o oferi din buzunar, mototolită. Nu lasați acest lucru la voia întâmplării. Un suport de cărți de vizită care va defini personalitatea bărbatului de lângă dumneavoastră, prin faptul că denotă atenția la detalii, organizarea, respectul de sine. Realizate din piele naturală, piele carbon sau oțel inoxidabil, port visit cardul îți spune că trecerea timpului nu va fi o problemă, ci o garanție! Garanția calitatii! Dacă încă mai stați pe gânduri cu privire la cadoul potrivit, vin și vă spun că este extraordinar să vedeți un bărbat organizat …în toate!

agenda giudi, ceas birou clipper-dalvey, zar dalvey si port visit card dalvey - ok

Recomandarea numărul 10:

Mini glob pământesc de birou – un obiect care merită atenția cuvenită. Execuția ireproșabilă te poartă acolo unde vrei să ajungi cu gândul, iar designul vintage redă strălucirea de altădată. Este și o decorațiune inedită, dar și un obiect util. Partea din mijloc vă permite să depozitați diverse lucruri, de la bomboane, la chei, mini sticluțe cu alcool, ochelari de soare sau accesoriile zilnice. Mini globul pământesc de birou este un cadou pe care îl recomand pentru o surpriză de zile mari.

glob nano

V-am prezentat lista cu ideile de cadouri de Crăciun care fac fericit orice barbat fie el cât de pretențios. Cu un buget rezonabil, nu oferiți doar un cadou, ci o amintire, o bucurie, iubire și chiar respect, pentru că un cadou vorbește despre tine, vorbește în numele tău.

Recomand cu încredere produsele ILUX.ro pentru calitatea ireproșabilă și pentru soluțiile inedite cu care vin produsele la micile necesități ale unui bărbat.  Pe noi ne-a cucerit, sper să vă inspire și pe dumneavoastră.

Vă urez spor la cumpăraturi și clipe magice alături de bărbații din viața dumneavoastră.

www.ilux.ro

 

 

 

 

Adaugati comentariu