Camioneta transformată în garsonieră mobilă de lux

Avem soluția perfectă pentru aventurierii care preferă călătoriile lungi și confortabile. Rulota despre care vom vorbi în rândurile de mai jos este mai mult decât o rulotă, este o garsonieră mobilă de lux. De ce spunem asta? Ei bine, interiorul, materialele folosite, dar și accesoriile prezente, fac din această rulotă, una de vis, care poate găzdui până la 6 persoane.

Camioneta transformată în garsonieră mobilă de lux

Rulota se numeste EarthRoamer XV-HD și, la bază, a fost asamblată pe un Ford F-750, iar prețul de achiziție este de 1,7 milioane de dolari.

Te-ar putea interesa si

Wow! Cine este românca cu cel mai accesorizat bolid

Are un motor Powestroke de 6,7 litri cu o tracțiune de 330 de cai putere. Roțile sunt de 46 de inci în diametru, iar suspensiile de pe spate folosesc un sistem hidraulic pentru echilibru constant.

La interior, ai un loc foarte spațios în care poți lua cina, un pat generos, o bucătărie dotată cu toate utilitățile și două băi, la distanță una de alta, pentru a putea fi folosite simultan. Pentru alimentarea cu energie solară, rulota este capabilă să genereze aproximativ 2100 wați și are un acumulator de 20.000 wați.

Rezervorul are o capacitate de 435 litri. Are o înălțime de 3,96 metri, o lungime de 10,6 metri și o lățime de 2,6 metri.

Sursa

Adaugati comentariu