Ce încălțăminte să nu porți la volan. Aceștia sunt pantofii care „încurcă” traficul

V-ați întrebat vreodată ce pantofi ar trebui să purtați pentru a va simți confortabil în timp ce conduceți? S-a întâmplat să vă simțiți incomod din cauza pantofilor?

580299_devushka_nogi_tufli_avtomobil_zabyivchivost_1920x1197_www.Gde-Fon.com

Fie că au tocul prea înalt, talpa prea rigidă, vârful prea ascuțit, există anumite tipuri de încălțăminte care mai rău încurcă decât să ajute, mai ales atunci când șofați.

Iată care sunt principalele tipuri de încălțăminte care dau bătăi de cap șoferițelor:

  1. Pantofii cu toc – da, îi iubim, dar esteticul nu face casă bună de fiecare dată cu practicul.55301fb18463b49afd3e0bcde3d804c3 „Pericolele asociate cu pantofii sau cizmepink-car-and-girl-shoesle cu toc înalt, pot însemna ca tocul să se prindă în carpetă sau covoraș tocmai când ești pe punctul de a frâna, astfel întârziind timpul de reacție sau împiedicând pedala de frână să fie apăsată până la podea. Tocurile înalte pot fi periculoase și din cauză că împiedica piciorul să se odihnească complet pe podeaua mașinii. Atunci când călcâiul se odihnește complet pe podeaua mașinii, șoferul poate muta piciorul mai ușor între accelerație și frână, și poate aplica o presiune mai mare asupra pedalelor. Tocurile încetinesc timpul de reacție al unui șofer. DPRCIV
  2. Bocancii cu talpa foarte rigidă. O talpă rigidă va îngreuna schimbarea vitezelor, din cauza faptului că va împiedica șoferul să „simtă” pedalele.
  3. Pantofii cu vârf ascuțit.
  4. Sandalele. Deși talpa sandalelor este foarte subțire și flexibilă, asta nu înseamnă că sandalelele reprezintă cea mai ferictă alegere când vine vorba de condus. „Pedalele se pot prinde ușor între picior și talpa sandalelor, reducând semnificativ controlul asupra mașinii.”
  5. Șlapii. Acestia pot aluneca ușor din picior în timp ce conduceți și se pot încurca între pedale.animal-print-car-girl-shoes-Favim.com-446510

foto reprezentativa, foto 2, foto 3, foto 4, foto 5

Adaugati comentariu