Ea este blonda care a pus mâna pe Mercedes-Benz EQ Silver Arrow, conceptul de care nimeni nu se atinge

Supercar blondie Mercedes-Benz EQ Silver Arrow 3

Supercar Blondie a pus mâna pe ceea ce nimeni nu are voie să atingă. Mai mult, blonda care testează mașini a urcat la bordul conceptului Mercedes-Benz EQ Silver Arrow pentru a demonstra că este complet funcțional. Totul s-a întâmplat cu acordul șefului Departamentului de Design de la Merced

“Am reinventat Săgețile Argintii, așa cum vor fi ele peste un deceniu”, spune Gorden Wagener, povestindu-i blondei Alexandra Mary Hirschi, cunoscută ca Supercar Blondie, despre Rudolf Caracciola, pilotul care a atins viteza incredibilă de 432.7 km/h pe autostrada, în 1938, la bordul mașinii care a inspirat acest concept.

Mercedes-Benz EQ Silver Arrow are nevoie de mai puțin de două secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Cu o gardă la sol de nici 5 centimetri și cu jante… multi-multi-multispiță (nu mai puțin de 168 vopsite în rose gold), conceptul nu pare deloc să fie funcțional, dar șeful departamentului de Design anunță că este.

Constructorul german a integrat în sistemul conceptului electric o funcție de jocuri, cel aflat la volan putând activa un circuit virtual, pe care se poate lua la întrecere cu piloți de legend din istoria companiei. Vocea care îi dă instrucțiuni și îl motivează să ruleze tot mai rapid și mai bine este cea a șefului diviziei de motorsport de la Mercedes, Toto Wolff.

Oficial: Conceptul Mercedes-Benz EQ Silver Arrow,

inspirat de o mașină de record

Gorden Wagener îi arată tinerei blonde cum trebuie să intre în mașină și o sperie spunându-i că e și mai greu să iasă, mai ales că Alexandra poartă rochie lungă și tocuri. Supercar Blondie e uimită de cât de ușor se pot apăsa pedalele de accelerație și frână.

Conceptul fără acoperiș, dar cu sistem de încălzire la nivelul gâtului, AIRSCARF, primește un volan cu ecran tactil, prin intermediul căruia șoferul poate controla sistemul multimedia și modurile de rulare. Acesta poate să selecteze tot de acolo și zgomotul produs de conceptul cu propulsie electrică: zgomot de OZN și de motor de monopost din Formula 1 sunt pe lista de opțiuni.

 

Adaugati comentariu